طرز تهیه همبرگر مخصوص رستورانی با سویا
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۶۱۹۰۵
تاریخ انتشار: 2022 November 10    -    ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
همبرگر یکی از انواع غذا‌های معروف و پرطرفدار بین المللی است، اما افراد گیاهخوار به دلیل استفاده از گوشت در همبرگر از مصرف آن خودداری می‌کنند. همبرگر با سویا یکی از خوراکی‌های محبوب گیاه‌خواران و کسانی است که به هر دلیلی از خوردن گوشت خودداری می‌کنند. اگر شما هم جزو این افراد هستید، با این بخش همراه شوید تا راحت‌ترین و کامل‌ترین روش طرز تهیه همبرگر با سویا را بیاموزید.

طرز تهیه همبرگر مخصوص رستورانی با سویا

طرز تهیه همبرگر مخصوص رستورانی با سویا«تابناک با تو» - گوشت یکی از اصلی‌ترین مواد در تهیه همبرگر است، اما برای کسانی که گوشت دوست ندارند میتوان جایگذینی انتخاب کرد که طعم خاص و خوشمزگی همبرگر حفظ شود.

همبرگر یکی از انواع غذا‌های معروف و پرطرفدار بین المللی است، اما افراد گیاهخوار به دلیل استفاده از گوشت در همبرگر از مصرف آن خودداری می‌کنند. همبرگر با سویا یکی از خوراکی‌های محبوب گیاه‌خواران و کسانی است که به هر دلیلی از خوردن گوشت خودداری می‌کنند. اگر شما هم جزو این افراد هستید، با این بخش همراه شوید تا راحت‌ترین و کامل‌ترین روش طرز تهیه همبرگر با سویا را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه همبرگر با سویا

مواد لازم میزان لازم

سویا ۱۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
سبزی معطر خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز ۱/۳ قاشق چای خوری
نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم

طرز تهیه همبرگر مخصوص رستورانی با سویا

طرز تهیه همبرگر با سویا

۱- سویا را درون ظرفی بریزید و مقداری به آن آب ولرم بیافزایید و اجازه دهید یک شب تا صبح خیس بخورد تا نفخش گرفته شود. (در صورت عجله داشتن سویا را ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت در آب بخیسانید)
۲- سویا را آبکش و آب آن را کاملا بگیرید.
۳- سویا را در چرخ گوشت ریخته و دو مرتبه چرخ کنید.
۴- پیاز را پوست بگیرید و به همراه یک یا دو حبه سیر به دلخواه رنده کنید.
۵- آب پیاز را کاملا با دست بگیرید تا فقط تفاله‌ها باقی بمانند.
۶- سویا چرخ شده را درون مخلوط کن، میکسر یا غذاساز و... بریزید و با هم ترکیب کنید.
۷- به آن آرد نخودچی، آرد گندم، سس خردل، سبزی‌های معطر، زیره، پودر سیرو نمک و فلفل را بیافزایید.
۸- پیاز را هم به مواد اضافه کنید.
۹- بعد از خمیری شکل شدن مواد را در ظرفی بریزید و تخم مرغ را اضافه کرده و شروع به ورز دادن کنید.
۱۰- بعد از ۵ دقیقه که همبرگر‌ها حالت چسبندگی یافتند، مواد را به اندازه یک نارنگی بردارید و کف دستتان بچرخانید تا به شکل گرد دربیاید.
۱۱- یک کیسه فریزر را روی سطح قرار دهید و همبرگر شکل داده با دست را روی آن بگذارید.
۱۲- یک پلاستیک فریزر دیگر روی آن قرار دهید.
۱۳- یک بشقاب را روی مواد فشار دهید تا پهن شود و ضخامت آن به حدود نیم سانتی متر برسد.
۱۴- همه مواد را به همین شکل فرم دهید.
۱۵- همبرگر‌های شکل داده شده را نیم ساعت در یخچال یا ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید تا خودشان را کاملا بگیرند.
۱۶- بعد از شکل گرفتن؛ همبرگر‌ها را از یخچال خارج کنید و در روغن داغ سرخ کنید.
۱۷- می‌توانید همبرگر‌ها را روی گریل کباب نمایید.

نکات مهم تهیه همبرگر

۱- در صورت تمایل می‌توانید مقداری گوشت و کمی دنبه به مواد همبرگرتان اضافه کنید. گوشت را همراه با سویایی که خیسانده و آبکش کرده‌اید و آبش را خوب گرفته‌اید، دو مرتبه چرخ کنید و سپس باقی مراحل را پیش ببرید.
۲- می‌توانید همبرگر را آماده و با همان کیسه فریزر که زیر و روی آن‌ها قرار دارد، در یک ظرف درب بسته قرار داده و در فریزر بگذارید.
۳- چرخ کردن دوبار سویا ضروری است، زیرا هر چه سویا‌ها ریزتر باشند، شکل دادن آن‌هاراحت‌تر است.
۴- اگر همبرگرتان شکل نمی‌گرفت و شل بود، کمی آرد سوخاری به مواد اضافه کنید.
۵- به جای آرد نخودچی می‌توانید از آرد سفید گندم یا آرد سوخاری استفاده کنید.
۶- به جای سبزی تازه می‌توانید از سبزی خشک پودر شده استفاده کنید.
۷- استفاده بیش از حد از سبزی سبب تلخی همبرگر می‌شود.
۸- در صورت تمایل و یا وگان بودن می‌توانید سس خردل و تخم مرغ را حذف کنید.
۹- گرفتن آب پیاز سبب می‌شود که انسجام مواد از بین نرود.
۱۰- همبرگر را بعد از تهیه مواد در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

منبع: نمناک

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv