مشته بادمجان، غذای خوشمزه و اصیل ایرانی
کد خبر: ۲۵۲۱۴۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2022 July 29    -    ۰۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۶
مشته بادمجان یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالت آن به استان فارس تعلق دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مشته بادمجان با ما همراه باشید.

ترفندهای زیبایی عجیبی که سلبریتی های زن هالیوود به کار می برند«تابناک با تو» - مشته بادمجان یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالت آن به استان فارس تعلق دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مشته بادمجان با ما همراه باشید.

مشته بادمجان، غذای خوشمزه و اصیل ایرانی

مواد لازم برای ۴ نفر

بادمجان: ۳ عدد متوسط

گوجه فرنگی: ۳ عدد

پیاز: ۲ عدد متوسط

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

آرد نخودچی یا سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری

پاپریکا و فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری

زردچوبه: یک قاشق غذاخوری

نمک به مقدار کافی

مشته بادمجان، غذای خوشمزه و اصیل ایرانی

طرز تهیه مشته بادمجان

برای تهیه مشته بادمجان خوشمزه در ابتدای کار بادمجان‌ها را شسته و پوست شان را کاملا جدا می‌کنیم و به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم. در ادامه برای رفع تلخی بادمجان‌ها مقداری نمک روی آن‌ها می‌پاشیم.

حالا اجازه می‌دهیم بادمجان‌ها به مدت یک ساعت استراحت کنند. در ادامه یک پیاز را به صورت ریز رنده و از صافی رد می‌کنیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس به همراه گوشت چرخ کرده درون یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

در این مرحله آرد نخودچی، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز می‌دهیم تا مواد ترکیب شده و گوشت کاملا منسجم شود. حالا از مواد گوشتی به اندازه یک گردو درشت جدا می‌کنیم.

در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع درون آن می‌ریزیم، سپس اجازه می‌دهیم روغن به خوبی گرم شود. حالا گوشت‌های قلقلی را درون تابه چیده و به خوبی سرخ می‌کنیم.

در این مرحله بادمجان‌ها را با دست کمی فشار می‌دهیم تا آب میان بافتی شان خارج شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه کرده و اجازه می‌دهیم روغن به خوبی گرم شود.

حالا بادمجان‌ها را به همراه مقداری زردچوبه درون تابه می‌چینیم و دو طرفشان را کاملا سرخ می‌کنیم. در ادامه پیاز باقی مانده را به صورت خلالی خرد می‌کنیم، سپس بادمجان‌ها را از تابه خارج کرده و پیاز را می‌افزاییم.

در ادامه پیاز را تفت می‌دهیم تا کاملا سرخ و طلایی شود، سپس گوجه فرنگی‌ها را به صورت ورقه‌ای برش زده و روی پیاز داغ می‌چینیم. حالا بادمجان‌های سرخ شده را روی گوجه فرنگی‌ها قرار می‌دهیم.

در این مرحله گوشت‌های قلقلی را روی بادمجان‌ها می‌چینیم، سپس رب گوجه فرنگی را به همراه یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و به صورت پخش روی مواد می‌ریزیم. در ادامه درِ تابه را می‌بندیم تا به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد.

پس از گذشت این مدت، زمانی که مشته بادمجان به روغن افتاد، تابه را از روی حرارت برداشته و آن را درون ظرف مورد نظرمان می‌ریزیم. در نهایت مشته بادمجان را به همراه نان یا پلو و سبزی خوردن سرو می‌کنیم. نوش جان.

برترین ها

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۷
0
10
هر غذاییکه با بادمجان درست بشه حتمااااا خوشمزست :)
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۸
0
2
اسمش کوفته بادمجان است و معمولا با نان خورده می شود
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار