«تابناک با تو» - پوست زنجبیل را بگیرید و به صورت ورقههای خیلی نازک برش دهید. آب را هم روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بلافاصله بعد از اینکه آب به جوش آمد ورقههای زنجبیل را داخل آن بریزید و در ظرف را ببندید و اجازه دهید با حرارت کم زنجبیلها ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل آب بجوشند.
بعد از سپری شدن این زمان چای زنجبیل شما آماده است میتوانید آن را با کمی آبلیمو و عسل هم مخلوط کنید و به صورت گرم مصرف کنید.
نکات تکمیلی در مورد چای زنجبیل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
چای زنجبیل را میتوانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: خبرفوری