طرز تهیه بستنی زمستانی به یاد دهه شصتی‌ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۳۳۳۶۵
تاریخ انتشار: 2022 January 08    -    ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
بستنی زمستانی یادآور و نوستالژی شیرین دوران کودکی دهه شصتی‌هاست. زمستان‌ها مغازه‌ها پر از بسته‌های کوچک بستنی زمستانی می‌شد. با طرز تهیه این نوستالژی خوشمزه با ما همراه باشید.

۵ دمنوشی که پوست را جوان نگه می‌دارند«تابناک با تو» -یاد بچگی‌هایمان به خیر؛ زمستان که می‌شد دیگر از آن بستنی‌های فصل تابستان خبری نبود، عوضش همه مغازه‌ها پر می‌شد از بستنی‌های زمستانی. می‌خواهیم خاطره دوران کودکی را با آموزش بستنی زمستونی برایتان زنده کنیم.

طرز تهیه بستنی زمستانی به یاد دهه شصتی‌ها

مواد لازم

سفیده تخم مرغ ۴ عدد
خاک قند یک لیوان
وانیل یک قاشق چای‌خوری
پودر ژلاتین ۱ و ۱/۲ قاشق
آب ۳ قاشق
نان میکادو یا بیسکوئیت گرد
شکلات ذوب شده
پودر نارگیل
پودر گردو

طرز تهیه:

۱- سفیده‌های تخم مرغ را به کمک همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند و در ظرف تکان نخورد.

۲- به کمک یک قابلمه پر از آب یک حمام آب جوش تهیه کنید و ظرف سفیده تخم مرغ را درون آن قرار دهید. کم‌کم خاک قند و وانیل را اضافه کنید و با سفیده‌ها مخلوط کنید. شکر باید کاملا در سفیده حل شود. سپس آن را از روی حمام بن ماری بردارید.

۳- ظرف دیگری حاضر کنید و ژلاتین را با آب روی بن ماری (حمام آب) مخلوط کنید تا شفاف شود.

۴- ژلاتین شفاف را به مخلوط سفیده شکری اضافه کنید و هم بزنید. بیسکوئیت‌ها را حاضر کنید و با قاشق یا قیف از مایع بستنی زمستانی روی آن‌ها بریزید. سپس بستنی زمستانی را درون یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شوند.

۵- بعد از اینکه بستنی‌ها سفت شدند، شکلات ذوب شده را حاضر کنید. بستنی‌های زمستانی را روی یک سینی قرار دهید و با کمک ملاقه شکلات ذوب شده را روی آن‌ها بریزید و کمی پودر نارگیل و گردو روی روکش بپاشید و دوباره آن‌ها را درون یخچال قرار دهید تا روکش شکلاتی سفت شود.

برترین ها

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv