ساده‌ترین روش درست کردن حلوای زعفرانی و مجلسی
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۳۲۰۸۹
تاریخ انتشار: 2021 December 26    -    ۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
حلوای زعفرانی یکی از دسر‌های پرطرفدار ایرانی است که به مرور زمان بیشتر در مراسم مذهبی از جمله ماه محرم به عنوان نذری و در ماه رمضان به عنوان افطاری و همچنین مراسم‌های ختم و سوگواری استفاده می‌شود. در این بخش قصد داریم به طرز تهیه این حلوای خوشمزه و محبوب به همراه فوت و فن‌های پخت آن بپردازیم.

این آدم‌های معروف، فرشته نبودند، فریب خوردیم«تابناک با تو» - حلوای زعفرانی یکی از دسر‌های پرطرفدار ایرانی است که به مرور زمان بیشتر در مراسم مذهبی از جمله ماه محرم به عنوان نذری و در ماه رمضان به عنوان افطاری و همچنین مراسم‌های ختم و سوگواری استفاده می‌شود. در این بخش قصد داریم به طرز تهیه این حلوای خوشمزه و محبوب به همراه فوت و فن‌های پخت آن بپردازیم.

ساده‌ترین روش درست کردن حلوای زعفرانی و مجلسی

مواد لازم برای تهیه حلوای زعفرانی

آرد سفید ۲ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
آب ۲.۵ لیوان
شکر ۱.۵ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
زعفران دم کرده به میزان لازم

طرز تهیه حلوا زعفرانی

۱- پس از اینکه مود اولیه را برای پخت این دسر خوشمزه آماده کردیم، لازم است در ابتدا شربت حلوا را درست کنیم. برای این کار لازم است آب و شکر را دخل ظرفی مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهیم تا شکر آن حل شود و شربت شفافی شروع به جوشیدن کند.

۲- زعفران و گلاب را به شربتی که در مرحله اول آماده کرده بودیم، اضافه کرده و حرارت را خاموش می‌کنیم. لازم به ذکر است که نیازی نیست تا شربت بجوشد بنابراین در حد اینکه شکر حل شود و محلول شفاف باشد، کافی است.

۳- آرد الک شده را داخل تابه ریخته و با حرارت ملایم تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. باید توجه کنید که نباید با حرارت زیاد این کار را انجام دهیم، زیرا موجب سوختن آرد می‌شود و طعم آن را تغییر می‌دهد.

اکالا

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv