تولید بی‌نظیر گوشت گیاهی در دانشگاه تهران
کد خبر: ۲۳۱۰۶۷
تعداد نظرات: ۷ نظر
تاریخ انتشار: 2021 December 14    -    ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۸
bato-adv
bato-adv
محققان دانشگاه تهران موفق به تولید گوشت گیاهی از پروتئین گیاهی نخود، برگ چغندر و خلر شدند.

 دکتر سید محمد علی ابراهیم‌زاده موسوی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه دنیا در آینده با مشکل امنیت غذایی و تأمین پروتئین در همه کشورها روبروست و هم‌اکنون تأمین منابع پروتئینی حیوانی(گوشت) در دنیا محدود است، اظهار کرد: البته این به معنای محدود بودن علوفه و مرتع برای تولید گوشت و یا مصرف آب و تولید گازهای گلخانه‌ای زیاد(ازن) نیست.

تولید بی‌نظیر گوشت گیاهی در دانشگاه تهران

وی با بیان این‌که راه‌های زیادی برای تأمین پروتئین وجود دارد، خاطرنشان کرد: برخی از انواع حشرات را در محیط‌های کم ارزش تکثیر می‌کنند و یا از تک یاخته‌های میکروبی و باکتری، جلبک‌ها و مخمرها پروتئین تولید می‌کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با بیان این‌که برای تولید این گوشت گیاهی از منابع مختلفی چون غلات، بقولات و دانه‌ها و گونه‌های گیاهی منقرض شده استفاده شده است، گفت: تولید این نوع گوشت به تولید پایدار کشاورزی کمک می‌کند.

دکتر موسوی با بیان این‌که غذا صرفاً تأمین نیاز نیست بلکه تأمین لذت هم مد نظر است، افزود: هم‌اکنون در دنیا گزارش‌هایی مبنی بر تولید صنعتی این نوع گوشت(گوشت گیاهی) وجود دارد.

وی افزود: پروتئین حشره می‌تواند جای خوردن یک کیلوگرم گوشت را بگیرد، همچنان که لذت خوردن گوشت حیوانی وجود دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با بیان این‌که این پروتئین گیاهی از برخی منابع پروتئینی نظیر نخود، برگ چغندر و خلر فرموله شده است، گفت: برای تهیه این گوشت گیاهی از رنگ‌های طبیعی و سپس پرینت سه‌بعدی استفاده شد تا بافت گوشت را به هر شکلی از عضلات لاشه طیور، ران مرغ و ران مرغ پرنده دریایی در آید و در نهایت مزه مناسبی گرفته شده است.

دکتر موسوی با بیان این‌که این نوع گوشت در دانشگاه تهران تولید آزمایشگاهی شده است، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون در حال معرفی این محصول به شرکت‌های مختلف برای تولید انبوه و در اختیار قرار دادن آن هستیم.

دکتر موسوی، افزود: هم‌اکنون بسیاری از کشورها به‌دنبال ادامه این پروژه هستند.

ایسنا

bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
7
15
خدا آخر و عاقبتمون رو بخیر کنه
میخوان گوشت پرینت شده با پرینت سه بعدی به خوردمون بدن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
7
10
پروتیین حشرات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همین کم مونده مردم رو حشره خوار کنن
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۸:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
سوءاستفاده از کم سوادی مردم می کنند، مثلا اظهار می شود حشرات دارای پروتئین هستند همه گونه های زمین از همین مواد پروتئینی معدنی مانند انسان تشکیل شده، باید توقع کنیم از فولاد وچدن تشکیل شده باشند؟
ناشناس
|
United States
|
۱۹:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
0
2
100 سال پیش در آبادان اینو اختراع کردند آموجان کجای کاری بهش میگن فلافل
ناشناس
|
Finland
|
۰۱:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۴
3
0
اگر امریکایی بود خیلی خوب بود چون ایرانی خدا لعنت کند . یو هاف تو فیس .
ناشناس
|
United States
|
۰۲:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۴
0
1
مطابق با استانداردهاى ايران
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۴
0
0
بابا جون الان وقتشه بعضی مکروه گوشتارو حلال کنن... دیگه چرا تو سر خودمون می زنیم گوشت سه بعدی تولید کنیم با این قرتی بازیا؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv