قهوه؛ انواع آن و تفاوت‌ها به روایت تصویر
کد خبر: ۲۳۰۹۴۰
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: 2021 December 13    -    ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۹
قهوه، اسپرسو، کاپوچینو یا لاته ماکیاتو؟ این‌ روزها بر شمار افراد قهوه‌نوش حتی در "کشورهای چای‌نوش" نیز افزوده شده است. در این گزارش تصویری با شیوه‌های گوناگون تهیه قهوه و تفاوت‌های آنها آشنا شوید. آمریکانو از ریختن یک شات اسپرسو در فنجان و اضافه کردن آب گرم به آن تهیه می‌شود. آمریکانو را می‌توان با شیر یا بدون شیر نیز نوشید.

قهوه؛ انواع آن و تفاوت‌ها به روایت تصویرتابناک باتو ــ قهوه، اسپرسو، کاپوچینو یا لاته ماکیاتو؟ این‌ روزها بر شمار افراد قهوه‌نوش حتی در "کشورهای چای‌نوش" نیز افزوده شده است. در این گزارش تصویری با شیوه‌های گوناگون تهیه قهوه و تفاوت‌های آنها آشنا شوید.

قهوه؛ انواع آن و تفاوت‌ها به روایت تصویر

آمریکانو (Americano)

آمریکانو از ریختن یک شات اسپرسو در فنجان و اضافه کردن آب گرم به آن تهیه می‌شود. آمریکانو را می‌توان با شیر یا بدون شیر نیز نوشید.

قهوه؛ انواع آن و تفاوت‌ها به روایت تصویر

قهوه ایرلندی (Irish Coffee)

قهوه ایرلندی، قهوه‌ای بخصوص است که در هر کافه‌ای یافت نمی‌شود و از قهوه شیرین شده به همراه ویسکی و خامه تهیه می‌شود. این قهوه در سال ۱۹۴۰ توسط آشپز رستوران فرودگاه شنن ایرلند ابداع شد و به دلیل تعریف‌های مسافران پروازهای بین‌المللی از آن، شهرت جهانی یافت. قهوه‌ ایرلندی برای اولین بار در سال ۱۹۵۲ در سان فرانسیسکو آمریکا نیز سرو شد.

قهوه؛ انواع آن و تفاوت‌ها به روایت تصویر

کاپوچینو (Cappuccino)

کاپوچینو نیز از یک "شات" اسپرسو به همراه شیر بخار پز و کف کرده تشکیل شده است. اما در کاپوچینو شیر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. کاپوچینوی کلاسیک از سه لایه شیر و قهوه تشکیل شده است: اول کف شیر که سفت‌تر است، سپس لایه دوم کف، بعد از آن کمی شیر مایع و در نهایت قهوه.

قهوه؛ انواع آن و تفاوت‌ها به روایت تصویر

اسپرسو (Espresso)

برای تهیه اسپرسوی معمولی نیاز به ۹ تا ۱۰ گرم پودر قهوه است. زمان استخراج اسپرسو (Extraction) یعنی زمان عبور آب از پودر قهوه بین ۲۷ تا ۲۹ ثانیه است. واضح است که برای تهیه اسپرسو دوبل (doppio) به دو برابر یعنی ۱۸ تا ۲۰ گرم قهوه نیاز است.

قهوه؛ انواع آن و تفاوت‌ها به روایت تصویر

قهوه با یخ (Iced Coffee)

قهوه با یخ همانگونه که از اسمش پیدا است از قهوه فیلتر شده به همراه یخ درست می‌شود و بیشتر در فصل تابستان نوشیده می‌شود. برخی به آن شیر نیز اضافه می‌کنند و برخی نیز با شکر. البته باید توجه داشت که شکر به علت سردی این نوشیدنی به سختی حل می‌شود و به همین دلیل برخی از شکر مایع یا دیگر شربت‌ها استفاده می‌کنند.

قهوه؛ انواع آن و تفاوت‌ها به روایت تصویر

اسپرسو ریسترتو (Ristretto)

در تهیه اسپرسو ریسترتو از همان روش تهیه اسپرسو استفاده می‌شود اما زمان تماس آب با قهوه کمتر است و فقط ۱۶ تا ۱۹ ثانیه طول می‌کشد. به همین دلیل اسپرسو ریسترتو "قوی‌تر" است.

قهوه؛ انواع آن و تفاوت‌ها به روایت تصویر

قهوه سرد (Cold Brew)

برای تهیه قهوه سرد، پودر قهوه را در آب ریخته و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری می‌کنند. سپس قبل از مصرف قهوه را از فیتلر عبور می‌دهند. از آنجایی که قهوه سرد است، عطر و طعم آن متفاوت‌تر از قهوه‌های پخته شده است. قهوه سرد نیز بیشتر در ماه‌های گرم سال نوشیده می‌شود.

قهوه؛ انواع آن و تفاوت‌ها به روایت تصویر

لاته ماکیاتو (Latte Macchiato)

لاته ماکیاتو چیزی نیست جز یک "شات" اسپرسو و شیر کف کرده. در زبان ایتالیایی لاته (Latte) به معنی شیر و (Macchiato) به معنی نقش یا لکه‌دار است. تفاوت اصلی در نحوه سرو کردن لاته ماکیاتو این است که در لیوان بزرگ شیشه‌ای صورت می‌گیرد و در مقایسه با کاپوچینو دارای شیر بیشتری نیز هست.

قهوه؛ انواع آن و تفاوت‌ها به روایت تصویر

فلت وایت (Flat White)

فلت وایت از اسپرسو ریسترتو دوبل با شیر کف کرده تهیه می‌شود. البته میزان کف شیر در فلت وایت بسیار کمتر از لاته ماکیاتو یا کاپوچینو است. فلات وایت، قهوه مورد علاقه استرالیایی‌ها است.

قهوه؛ انواع آن و تفاوت‌ها به روایت تصویر

اسپرسو لونگو (Lungo)

لونگو در زبان ایتالیایی به معنی طولانی است. برای تهیه اسپرسو لونگو از آب بیشتری استفاده می‌شود و به همین دلیل "ضعیف‌تر" از اسپرسوی معمولی است. اما به دلیل استفاده از آب بیشتر تلخی بیشتری نیز از قهوه استخراج می‌شود.

قهوه؛ انواع آن و تفاوت‌ها به روایت تصویر

قهوه فیلتر شده

پودر قهوه را در فیلتر ریخته و آب جوش را به آن می‌‌افزایم. این روش سنتی تهیه قهوه‌ است و اکثر ماشین‌های قهوه جوش نیز براساس همین روش عمل می‌کنند.

قهوه؛ انواع آن و تفاوت‌ها به روایت تصویر

قهوه بستنی (Affogato)

قهوه بستنی هم بیشتر در ماه‌های گرم سال نوشیده می‌شود. آفوگاتو (Affogato) در ایتالیایی به معنی غرق شده است. این قهوه از یک شات اسپرسو و بستنی وانیلی درست می‌شود، البته برخی آن را با بستنی فندق بیشتر دوست دارند.

منبع: دویچه وله

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
3
6
من از همش میخوام!
asd
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
0
3
خیلی از مردم ایران قهوه فوری شرکت نستله ( نسکافه ) را اصلا قهوه حساب نمی کنند و برای تعارف میگویند قهوه میخوری یا نسکافه !!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
13
4
اینهمه گفتن از فواید قهوه و معرفی آن بدون ذکر ضررهاش برای پوست و معده و ... گمونم پشت پرده ای داره در حد شرکت های وارد کننره قهوه.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۰:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
دکتر برو مطب منتظرتن
وحید
| |
۲۰:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
سلام واقعا جدی میفرمایید ؟ نشنیده بودم
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار