تاثیر فوق العاده خوردن اسفناج در پیشگیری ازسرطان روده
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۲۴۴۵۵
تاریخ انتشار: 2021 October 05    -    ۱۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۵
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نتایج مطالعه ای جدید ارتباط بین مصرف اسفناج و کاهش ابتلا به سرطان روده را نشان می دهد.

تحقیق قبلی نشان داده است که اسفناج دارای خواص ضدسرطانی روده است و ریسک سرطان روده را تا نصف کاهش می دهد.

تاثیر فوق العاده خوردن اسفناج در پیشگیری ازسرطان روده

مطالعه محققان دانشگاه A&M تگزاس نشان می دهد که این سبزی می تواند از رشد پولیپ در افراد مبتلا به سرطان روده بزرگ غیرژنتیکی یا ژنتیکی جلوگیری کند.

محققان، خواص ضد سرطانی اسفناج را تأیید کرده و نحوه تعامل این سبزی با باکتری های روده و ژنتیک را برای دستیابی به اثرات مفید آن مورد بررسی قرار دادند.

اسفناج از رشد پولیپ روده جلوگیری می کند. از همه موارد سرطان روده بزرگ، نوع خانوادگی و ارثی تنها ۱۰-۱۵ درصد را شامل می شود. وانگهی فقط ۵ تا ۱۰ درصد از پولیپ ها به سرطان روده بزرگ تبدیل می شوند.

سرطان روده ارثی منجر به رشد چندین و گاهی صدها پولیپ روده بزرگ غیرسرطانی می شود. اکثر افراد مبتلا به این بیماری در نهایت نیاز به جراحی برای برداشتن روده بزرگ دارند و پس از آن از داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی سمی (NSAIDs) برای جلوگیری از رشد پولیپ استفاده می کنند.

به گفته محققان، علم فعلی نشان می دهد که غذاها و نوشیدنی های شیرین باعث سرطان می شوند، در حالی که مصرف بیشتر میوه و سبزیجات با کاهش این خطرات مرتبط است.
منبع: خبرگزاری مهر

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv