در دوران کرونا چه گوشت‌هایی باید مصرف شود؟
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۲۰۹۰۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2021 August 26    -    ۰۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۰
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
این سؤال برای بسیاری از مردم وجود دارد که مصرف چه گوشت‌هایی برای مقابله با ویروس کرونا مناسب است؟
بیماری ذاتاً برای هر انسانی آزاردهنده است و موجب تضعیف جسم و روح وی می‌شود. حال اگر این بیماری خطرناک در جامعه و بسیاری از کشورها شیوع پیدا کند و بیماران مختلفی را به کام مرگ بکشاند دیگر از حالت طبیعی خود خارج می شود و باید راهکاری برای خلاصی از آن جست.
 
در دوران کرونا چه گوشت‌هایی باید مصرف شود؟
 
 چه نوع گوشتی مصرف کنیم تا سیستم ایمنی بدن‌مان را قوی کنیم یا چه گوشتی ممکن است سیستم ایمنی بدن را ضعیف کند. پزشکان و متخصصان تغذیه مصرف گوشت‌ گوسفندی، مرغ محلی، زبان و چشم، پاچه، میگو، جگر سیاه و سفید و بوقلمون را که دارای طبع گرم هستند توصیه می کنند و از مصرف سوسیس، کالباس، گوشت گاو و ... مردم را پرهیز می‌دهند.
 
همچنین ماهی دارای طبع سرد است و ممکن است برای افرادی که دارای طبع گرم هستند مشکل‌ساز شود. از جمله تأثیرات غذاهای طبع گرم می‌توان به افزایش انرژی، گردش خون، دفع اندام‌ها، گرم کردن و بهبود سردی بدن اشاره کرد.
 
همچنین مصرف روزانه سبزیجات و میوه‌جات برای مقابله با ویروس کرونا توصیه می‌شود. مصرف میوه‌هایی مانند آناناس، انجیر تازه و خشک شده، انگور، خرما، سیب‌های شیرین، قیسی، موز، گلابی، بالنگ، مویز،گیلاس و انواع توت‌ها و کشمش‌ها بیشتر توصیه می‌شود.
 
منبع: آنا
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۴
0
0
طبع جگر سیاه سرد است
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv