مطالعات نشان داده است اگر در هفته بیش از ۵۲۰ گرم گوشت قرمز مصرف کنید، ریسک سرطان روده را افزایش میدهید. مصرف زیاد گوشتهای فرآوری شده نیز شما را مستعد سرطان روده و معده میکنند.
محققان دریافتند که اضافه وزن، دهیدارته شدن، یبوست و بروز سنگ کلیه از جمله عوارض مصرف بالای گوشت قرمز در افراد است.
پزشکان متوجه شدند که مصرف زیاد گوشت قرمز سلامت قلب افراد رابه خطرمی اندازد و به طور مرتب افراد احساس خوابآلودگی می کنند. با مصرف زیاد گوشت قرمز پوست و موی افراد جلوه خوبی پیدا نمی کند و افراد بیشتر دچار سرماخوردگی میشوند؛ در این شرایط بدنتان مجبور می شود با التهاب بجنگد و احتمال بروز سرطان در افراد بیشتر می شود.
باشگاه خبرنگاران
اگر در ایران به دنیا اومده باشید با خوردن گوشت گاو یا گوسفند جیبتون هم خالی میشه
در همه کشورهای دنیا حکومت ها با دادن یارانه و کوتاه کردن دست دلالان یا حذف مالیات ها از تولید کنندگان مواد غذایی قیمت مواد غذای را در حد خیلی پایین و کنترل شده نگه میدارن چون میدونن با اینکار از هزینه کردن اضافی در بخش درمان سود میبرن
مثلن شما همین کشورهای شسیخ نشین، عراق، افغانستان یا همین سوریه و لبنان را نگاه کنید.
در آمریکا که قیمت گوشت به قدری ارزونه که هر نفر در روز حداقل یک کیلو گوشت گاو یا گوسفند در صبحانه، نهار و شام مصرف میکنه
در ایران بسیاری از مردم در سال شاید یک بار بتونن گوشت گاو یا گوسفند بخرن