نشانه های فاسد شدن مواد غذایی
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۱۲۶۸۱
تاریخ انتشار: 2021 May 26    -    ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۰
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
ماده غذایی که ظاهر، طعم، رنگ و بوی آن تغییر کرده باشد فاسد است و نباید مصرف شود زیرا علاوه بر این که ارزش غذایی ندارد، باعث بیماری و مسمومیت می‌شود.
ماده غذایی که ظاهر، طعم، رنگ و بوی آن تغییر کرده باشد فاسد است و نباید مصرف شود زیرا علاوه بر این که ارزش غذایی ندارد، باعث بیماری و مسمومیت می‌شود.
 
   روش های تشخیص فساد مواد غذایی
 
   مشاهده تغییر رنگ
 
   بوی نامطبوع یا بوی گندیدگی
 
   تغییر در ویژگی‌های بافتی
 
  علایم اختصاصی فساد
 
1- فساد در مرغ فاسد خام
 
بو و رنگ نامطلوب (تغییر صورتی به سفید کم رنگ یا خاکستری)
 
2- فساد در گوشت خام
 
 بوی نامطبوع، چسبناکی یا لزجی سطح و داشتن رنگ قهوه ای و خاکستری
 
3- فساد در ماهی خام
 
بوی نامطبوع، چسبناکی یا لزجی سطح، جدا شدن آسان پولک ، فرورفتگی چشم، تغییر رنگ آبشش به قهوه ای تیره
 
4- فساد در کنسرو
 
وجود تورم یا برآمدگی در، زنگ زدگی خارجی قوطی کنسرو، بو و رنگ نامطبوع محتویات و کنده شدن لعاب داخلی قوطی
 
5- فساد در گوشت، ماهی و مرغ پخته
 
داشتن بو و طعم نامطبوع در هنگام مصرف
 
6- فساد در آب‌لیمو
 
 رنگ غیر طبیعی، رسوب بیش از حد، وجود کپک در سطح و زنگ زدگی درشیشه
 
7- فساد در تخم مرغ
 
 بوی گندیدگی، تغییر رنگ محتویات و پخش شدن زرده پس از شکستن تخم مرغ
 
8- فساد در شیر
 
بریدن شیر بعد از جوشاندن که مصرف آن
 
  می تواند باعث باعث بیماری شود.
 
منبع: خراسان
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv