ترفندی برای از بین بردن نفخ لوبیا
کد خبر: ۲۱۲۳۶
تاریخ انتشار: 2015 December 15    -    ۲۴ آذر ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۰

ترفندی برای از بین بردن نفخ لوبیا

 لوبیا به علت نفخی که ایجاد می کند، طرفدار زیادی ندارد، اما با رعایت این چند نکته می توان از خوردن لوبیا لذت برد.

زنجبیل :

این گیاه برای سیستم هضم بسیار مفید است و تولید گاز در معده را کاهش می دهد. هنگام شروع پخت لوبیا که از قبل خیس شده، مقداری زنجبیل به آن اضافه کنید.

آنغوزه :
دارای خاصیت های ضد التهابی و آرام بخش است و در رفع علایم ناراحتی، کرم های روده ای، نفخ و سندروم بی قراری روده، موثر است. پس از گرم شدن، مقدار بسیار کمی به اندازه نوک قاشق چای خوری به غذا(خوراک لوبیا ) اضافه کنید. در صورت مرغوب بودن رنگ غذا تغییر می کند.

زیره :
مانع تولید گاز معده می شود. غدد بزاق دهان را تحریک می کند. پس از افزودن کمی زیره به روغن کمی آب نیز به آن اضافه کنید سپس لوبیا را که از قبل خیس کرده اید به آن اضافه کنید.

زنیان :
این دانه دارای میزان بالایی تیمول است و باعث تسکین نفخ می شود.
نیک صالحی
آخرین اخبار