خطر مرگ زودرس با مصرف مکرر کره و چربی اشباع
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۱۰۰۴۳
تاریخ انتشار: 2021 April 27    -    ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۵
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
مصرف مکرر کره و چربی اشباع با خطر مرگ زودرس همراه استشاید بدانید که کلسترول خوب و کلسترول بد وجود دارد و حتی کلسترول بد منجر به بیماری قلبی می‌شود، با این حال، متخصصان قلب معتقدند بیش از توجه به کلسترول باید به حجم مصرف کره و چربی توجه کرد.

مصرف مکرر کره و چربی اشباع با خطر مرگ زودرس همراه استشاید بدانید که کلسترول خوب و کلسترول بد وجود دارد و حتی کلسترول بد منجر به بیماری قلبی می‌شود، با این حال، متخصصان قلب معتقدند بیش از توجه به کلسترول باید به حجم مصرف کره و چربی توجه کرد.

گزارش منتشر شده توسط انجمن قلب آمریکا به طرز جالب توجهی، ارتباط معنی داری بین کلسترول رژیم غذایی و خطر قلبی عروقی پیدا نکرد، مگر اینکه افراد کلسترول سه برابر بیشتر از مقدار متوسط ​​را بخورند.

خطر مرگ زودرس با مصرف مکرر کره و چربی اشباع

طبق گفته دکتر استفان دوریس، متخصص قلب و عروق، که همچنین به عنوان مدیر اجرایی موسسه Gaples، (یک سازمان غیرانتفاعی آموزشی در ایلینوی)، فعالیت می‌کند، معتقد است که تهدیدی بدتر در مورد سلامت قلب وجود دارد. وی گفت: "چربی اشباع مقصر بزرگتری برای افزایش کلسترول خون، نسبت به کلسترول در رژیم غذایی است چرا که بیشتر کلسترول موجود در خون در واقع از تولید خود بدن حاصل می‌شود و هنگامی که کلسترول را مصرف می‌کنید، تا حدی بدن شما با عقب نشینی از تولید کلسترول خود، این وضع را جبران می‌کند. "

مصرف بیش از حد چربی اشباع شده، تولید لیپوپروتئین‌های کم چربی در بدن را تقویت می‌کند. آنچه که اغلب می‌شنوید کلسترول LDL است، این کلسترول "بد" است که می‌تواند در داخل رگ‌ها جمع شده و جریان خون را در قلب و مغز محدود کند و احتمال حمله قلبی یا سکته را افزایش دهد.

انتخاب

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv