اختصاصی تابناک با تو؛ هرگز به ذهن شخص خطور نمیکرد که همهگیری کرونا در ایالات متحده آمریکا، بحران سس گوجه فرنگی به راه بیندازد.
یک صاحب رستوران در ایالت کلرودا آمریکا درباره بحران سس گوجه میگوید: اگر 18 ماه پیش از من سوال میکردید که آیا من نگران کمبود سس گوجه فرنگی هستم، به شما پاسخ میدادم: مگر دیوانهاید که این سوال را میپرسید؟!"
رستورانهای آمریکایی از کمبود سس گوجه فرنگی که همراه با وعده های غذایی خارج از رستوران ها تهیه می شود، رنج میبرند. بر اساس گزارشی از خبرگزاری آلمان، تقاضا برای سس گوجه فرنگی از تابستان گذشته افزایش یافته بود اما حالا این تقاضا شدت بیشتری یافتهاست.
بحران با درخواست CDC برای جلوگیری از خدمات پذیرایی سنتی در داخل رستوران ها و تشویق به سایر گزینه های متناسب با وضعیت پس از همه گیری ویروس کرونا، مانند تحویل وعده های غذایی در منزل، آغاز شد.
و رستورانها در سراسر ایالات متحده شروع به تهیه پیش غذا و نوشیدنیهای سرد کردند تا آنها را به مشتریانی که هم اکنون دورکاری میکنند ارائه دهند، مشتریانی که حالا برای گرفتن وعده های غذایی خود به رستوران ها میآیند و سپس سریع آنجا را ترک میکنند. به همین دلیل است که این رستوران های سنتی برای اولین بار با رستوران های فست فود مستقیماً وارد رقابت شدهاند، اتفاقی که تقاضای بستههای سس گوجه فرنگی را افزایش دادهاست.
به گزارش وال استریت ژورنال در حالی که مقدار عرضه شده از کچاپ کاهش یافته است، افزایش تقاضا برای آن، قیمتها را از ژانویه تا ۱۳ درصد افزایش دادهاست. هاینز که بزرگترین تولید کننده سس گوجه فرنگی در ایالات متحده است، تولیدات خود را ۲۵ درصد و در حدود ۱۲ میلیارد بسته، افزایش می دهد. یک مقام رسمی اظهار داشت که این شرکت "سرمایه گذاری استراتژیک" را در روند تولید در ابتدای بیماری همه گیر انجام داده است تا به افزایش تقاضا برای بستههای سس گوجه پاسخ دهد.