طرز تهیه شیرینی نخودچی در مایکروفر
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۰۲۵۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2015 December 06    -    ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۷
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
روغن را كه در دماي اتاق نرم شده همراه با پودر قند در كاسه‌اي بريزيد و خوب با دست ورز دهيد تا مخلوطي صاف و يكدست حاصل شود.

مواد لازم 

500 گرم آرد نخودچي
250 گرم پودرقند
250 گرم روغن جامد
1 ق‌م سرپر پودر هل
2/1  ق‌چ زعفران آب شده
به مقدار لازم پودر پسته

طرز تهیه شیرینی نخودچی در ماکروفر

طرز تهیه:


1  روغن را كه در دماي اتاق نرم شده همراه با پودر قند در كاسه‌اي بريزيد و خوب با دست ورز دهيد تا مخلوطي صاف و يكدست حاصل شود. سپس آرد نخودچي را كم‌كم اضافه كنيد و به ورز دادن ادامه دهيد.
2  هل و زعفران آب شده را به مخلوط اضافه كنيد و خمير را با كف دست خوب ورز دهيد.

نكته: براي اينكه مطمئن شويد خمير آماده شده است تكه‌اي از آن را برداشته و در دست گلوله كنيد. اگر اين كار به راحتي انجام شد و خمير به دست نچسبيد، يعني ورز دادن كافي است.

3  روي خمير را پوشانده و حدود دو ساعت در گوشه‌اي بگذاريد تا استراحت كند. پس از اين مدت خمير را دوباره با دست ورز دهيد. سپس كم‌كم خمير را برداشته و در دستانتان به شكل گلوله‌هاي ريز درآوريد. سطح روي آن را با لبه قاشق يا مهر مخصوص شيريني‌پزي نقش‌دار كرده و روي آن پودر پسته   بپاشيد.

4  شيريني‌ها را روي سيني بچينيد و در دستگاه مايكروويو كه پيش از اين با سيستم كانوكشن (convection) و با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايد، با همان دما روي سه‌پايه كوتاه فلزي به مدت هشت تا ده دقيقه بدون درپوش حرارت دهيد. فقط كافي است كف شيريني‌ها كمي طلايي رنگ شوند.

نكته:
پس از اينكه شيريني‌ها كاملا سرد شد ته آنها را از سيني جدا كنيد.

آشپزی مثبت

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۵
0
0
برای اون گزینه رو ماکروفرم نداره
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv