مواد لازم: کنسرو لوبیا چیتی یک قوطی
پیازچه یک عدد
تخم مرغ 2عدد
روغن زیتون 1 قاشق سوپ خوری
نان همبرگر 4 عدد
بلغور گندم 1/2 پیمانه
پنیر سوئیسی 1/2 پیمانه
هویج رنده شده 1/2 پیمانه
جوانه گندم به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:در یک کاسۀ بزرگ، بلغور و 1 پیمانه آب جوش را مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید حدود 30 دقیقه بماند تا بلغور نرم شود. آن را داخل آبکش بریزید و فشار دهید تا آبِ آن خارج شود، سپس بلغور را به کاسه ای منتقل کنید. لوبیاها را داخل مخلوط کن بریزید و چند بار فشار دهید تا کمی خرد شوند. لوبیاها، پنیر سوئیسی، هویج، پیازچه های خرد شده و تخم مرغ ها را به بلغور اضافه کنید. با نمک و فلفل طعم دارش کنید و هم بزنید.
در یک ماهیتابۀ بزرگ، روغن زیتون را داغ کنید. نصف پیمانه مخلوط لوبیا را
اضافه کنید و با یک کفگیر آن را صاف کنید. 3 بار دیگر همین کار را تکرار
کنید و آن ها را بپزید(هر طرف حدوداً 3 دقیقه) تا قهوه ای شوند. پس از پخته
شدن، آن ها را داخل نان بگذارید و با جوانه و برش های آووکادو سرو کنید.
آشپز باشی