طرز تهیه برگر گیاهی ، غذایی مقوی و سالم
کد خبر: ۱۸۹۸۱
تاریخ انتشار: 2015 November 24    -    ۰۳ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۱
این غذا فاقد گوشت است و از این بابت می تواند برای ایجاد تنوع در وعده های غذایی هفتگی مورد استفاده قرار گیرد.
مواد لازم:

کنسرو لوبیا چیتی      یک قوطی
پیازچه                       یک عدد
تخم مرغ                    2عدد
روغن زیتون                1 قاشق سوپ خوری
نان همبرگر                4 عدد
بلغور گندم                 1/2 پیمانه
پنیر سوئیسی           1/2 پیمانه
هویج رنده شده         1/2 پیمانه
جوانه گندم                به میزان لازم
نمک و فلفل               به میزان لازم

برگر گیاهی

طرز تهیه:

در یک کاسۀ بزرگ، بلغور و 1 پیمانه آب جوش را مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید حدود 30 دقیقه بماند تا بلغور نرم شود. آن را داخل آبکش بریزید و فشار دهید تا آبِ آن خارج شود، سپس بلغور را به کاسه ای منتقل کنید. لوبیاها را داخل مخلوط کن بریزید و چند بار فشار دهید تا کمی خرد شوند. لوبیاها، پنیر سوئیسی، هویج، پیازچه های خرد شده و تخم مرغ ها را به بلغور اضافه کنید. با نمک و فلفل طعم دارش کنید و هم بزنید.
در یک ماهیتابۀ بزرگ، روغن زیتون را داغ کنید. نصف پیمانه مخلوط لوبیا را اضافه کنید و با یک کفگیر آن را صاف کنید. 3 بار دیگر همین کار را تکرار کنید و آن ها را بپزید(هر طرف حدوداً 3 دقیقه) تا قهوه ای شوند. پس از پخته شدن، آن ها را داخل نان بگذارید و با جوانه و برش های آووکادو سرو کنید.

آشپز باشی

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار