طرز تهیه چیزکیک نیویورکی
کد خبر: ۱۷۲۱۹
تاریخ انتشار: 2015 November 08    -    ۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۶
پنیر خامه ای رو از یخچال بیرون بیارید ( مهم) بیسکوئیتها رو پودر کنید تا کاملا” نرم بشه . دقت کنید اگر بیسکوئیتها کاملا” پودر نشه بعد که کیکتون آماده شد موقع برش زدن همش خرد و خاکشیر میشه !
مواد لازم :

شکلات مارس دویست گرم ( يا شكلات سفيد)
بیسکوئیت کاکائویی دویست گرم
کره آب شده یک فنجان
شکر قهوه ای دو ق غذاخوری
کره اضافه بیست گرم
خامه فرم گرفته سیصد گرم
شکلات شیری پنجاه گرم
پودر ژلاتین سه ق غذاخوری
آب شصت گرم
پنیر خامه ای نیم کیلو
پودر شکر پنجاه گرم

طرز تهیه چیزکیک نیویورکی

طرز تهیه:

پنیر خامه ای رو از یخچال بیرون بیارید ( مهم) بیسکوئیتها رو پودر کنید تا کاملا” نرم بشه . دقت کنید اگر بیسکوئیتها کاملا” پودر نشه بعد که کیکتون آماده شد موقع برش زدن همش خرد و خاکشیر میشه !من بیسکوئیت کاکائویی نداشتم یه مقدار بیسکوئیت های مختلف داشتم خرد کردم یه قاشق مربا خوری پودر کاکائو بهش اضافه کردم شد بیسکوئیت کاکائویی!!

کره آب شده رو بهش اضافه کنید و با هم مخلوط کنید . حالا موادتون رو کف قالب کمربندی به قطر ۲۰ سانتی متر پرس کنید و یکم لبه هاشو از اطراف قالب بالا بیارید.

اینکار بدون وسیله یکم سخته ولی اگر از این وردنه های دسته دار مخصوص داشته باشید راحت تره من که فعلا” ندارم !! در غیر اینصورت با ته قاشق می تونید اینکار رو انجام بدید. محکم فشار بدید تا بچسبه و منسجم بشه بعد قالب رو به مدت ۳۰ دقیقه بذارید تو یخچال تا مواد سفت بشه. برای درست کردن سس باتر اسکاچ شکر قهوه ای و اون ۲۰ گرم کره اضافی و ۲ قاشق سوپخوری از خامه تو یه ظرف کوچیک بریزید و بذارید رو حرارت کم اصلا” لازم نیست بجوشه فقط در حدی که شکر حل بشه .

من از یه بسته خامه صبحانه استفاده کردم که ۲ ق سوپخوری رو برای این سس و ۲ قاشق دیگه رو برای سس شکلات استفاده کردم.

بریم سراغ سس شکلات . شکلات و ۲ قاشق سوپخوری دیگه از خامه رو روی حرارت کم میذاریم تا شکلات کاملا” آب بشه و مواد با هم مخلوط بشه .

اینم از سس شکلات البته لازم به ذکره که من از شکلات نیمه تلخ استفاده کردم پودر ژلاتین رو با آب مخلوط کنید تا این شکلی بشه و به صورت بن ماری حرارات بدید (روی بخار آب قرار بدید) تا ژلاتین کاملا” حل بشه و مایع شفاف بشه. ۵ دقیقه بذارید کنار تا خنک بشه.

خامه رو در ظرف جداگانه بزنید تا فرم بگیره
پنیر خامه ای و پودر شکر رو با همزن بزنید تا صاف و یکدست بشه تو این مرحله ژلاتین رو به پنیر اضافه کنید و با همزن بزنید حواستون باشه پنیر هم دمابا محیط باشه ( خنک نباشه ) چون ژلاتین میبنده و ذرات لاستیکی مانندی میاد زیر دندون !!! شکلات مارس رو خرد کنید با چاقو و همراه با خامه به پنیر خامه ای اضافه کنید.

آشپزی مثبت

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار