درخواست نبش قبر و انتقال طاهره صفارزاده
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۶۶۴۳
تاریخ انتشار: 2015 November 02    -    ۱۱ آبان ۱۳۹۴ - ۲۲:۵۰
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
جلال صفارزاده، برادر مرحوم طاهره صفارزاده گفت: خواهر من در دوران حیات خود ارادت خاصی به امامزاده صالح(ع) داشت و بعد از فوت ایشان صحبت هایی انجام دادیم که در جوار این امامزاده به خاک سپرده بشود.

او افزود: در آن زمان امامزاده از ما مبلغ ۸۰ میلیون تومان برای دفن خواهرم در آنجا طلب کردند اما به کمک آقای مسجدجامعی تلاش کردیم تا قبری را برای وی در ابن بابویه تهیه کنیم که این اتفاق افتاد، اما در دقیقه ۹۰ از سوی آقای دکتر الهام که در آن دوران سخنگوی دولت وقت بود به ما اعلام شد از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی قبری برای خانم صفارزاده در امامزاده صالح تقدیم شده که در نهایت نیز پیکر طاهره را در آنجا دفن کردیم.

صفارزاده با اشاره به اینکه از آن سال به بعد از سوی تولیت امامزاده هر سال برای ما پیغام می‌فرستادند که باید آن مبلغ مشخص را پرداخت کنیم، افزود: البته ما به این موضوع توجهی نکردیم تا اینکه امسال در شهریور ماه زمانی که برای زیارت قبر خواهرم به امامزاده صالح رفتم در کمال تعجب دیدم که بدون اجازه خانواده آن قبر نبش شده و خانم دیگری را در آن دفن کردند! این بی‌حرمتی به پیکر خواهرم است. وقتی که این موضوع را از مسئول وقت را سوال کردم و گفتم چرا به ما اطلاعی در این زمینه نداده‌اید، ابراز بی‌اطلاعی کرد.

او افزود: ما مشکلی با دفن خواهرم در سیرجان نداشتیم و الان نیز خواستار آن هستیم تا استخوان‌های برجای مانده از وی به زادگاهش و در جوار مجتمع فرهنگی که به نام وی در دست تاسیس است، فرستاده شود. همچنین در این زمینه نامه‌ای خطاب به مقام معظم رهبری نوشته و ارسال کرده‌ایم و در آن خواستار شده‌ایم که اجازه‌ی این نبش قبر و انتقال پیکر ایشان به ما داده شود.

در ادامه مراسم علی داوودی مدیر دفتر شعر حوزه هنری با اشاره به نام طاهره صفارزاده به عنوان یکی از شخصیت‌های ادبی و هنری تاثیرگذار گفت: طاهره صفارزاده با دلسوزی مادرانه جریان شعر انقلاب را رهبری کردند، وی نگاه دینی به شعر داشت و پس از انقلاب شاعران بسیاری وام‌دار وی هستند.

وی افزود: طاهره صفارزاده شاعری است مصلح، مبارز و انقلابی، آنچه ما را به عنوان شاگردان وی وام‌دارش می‌کند ویژگی معلمی طاهره صفارزاده است.

در ادامه مراسم علیرضا قزوه مدیر دفتر آفرینش‌های ادبی حوزه هنری با اشاره به چهره بزرگ طاهره صفارزاده در زمینه قرآن پروژهی و شاعری و همچنین آثار وی در زمینه ترجمه بیان کرد: حوزه هنری با وجود تمام مشکلات مالی که دارد به دلیل بزرگی شخصیت طاهره صفارزاده بزرگداشت وی را در سال جاری برگزار می‌‌کند.

وی افزود: باید با مزار طاهره صفارزاده مانند دکتر شهریاری رفتار می‌کردند در شان وی نبود که جسدش در زیرزمین دفن کنند این حق خانواده طاهره صفارزاده است که بخواهند جسد وی را به سیرجان منتقل کنند، شکل‌گیری مکتب ادبی برای طاهره صفارزاده در سیرجان کار خوبی است و می‌تواند سبب صدور قرآن‌پژوهانی بزرگ به استانی مانند کرمانی و شهری چون سیرجان باشد.

مدیر دفتر آفرینش‌های ادبی حوزه هنری با اشاره به این که مراسم بانوی برگزیده جشنواره صفارزاده امسال برگزار می‌شود، اظهار داشت: امسال هم نام بسیاری از بانوان پژوهشگر و مترجم در دست بررسی است تا به عنوان بانوی برگزیده جایزه ادبی صفارزاده انتخاب شوند، این جایزه ادبی در روز نوزده آبان ساعت سه بعد از ظهر و در تالار سوره حوزه هنری برگزار خواهد شد.

قزوه ادامه داد: در آخر آبان ماه بزرگداشتی برای شعرای مدافع حرم به خصوص شهدای افغانستان که از حرم حضرت زینب(س) دفاع می‌کند برگزار خواهیم کرد، مراسم چهلم سردار همدانی نیز از دیگر برنامه‌های حوزه هنری در آخر آبان ماه خواهد بود.

وی تصریح کرد: تندیس خانم صفارزاده در مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری در حال ساخت است و تا پایان سال جاری از آن رونمایی خواهد شد.

در پایان مراسم رضا اسماعیلی دبیر جایزه ادبی طاهره صفارزاده با اشاره به اینکه طاهره صفارزاده به معنای واقعی و کامل شاعر بود، تصریح کرد: طاهره صفارزاده را شاعری به معنای حکیم، صاحب شعور انسانی و انسانی فرهیخته می‌شناسیم و عقلانیت و اندیشه‌محوری را می‌توان از مولفه‌های آثار وی دانست.

وی افزود: فراخوان جایزه ادبی طاهره صفارزاده در سه بخش شعر، مقالات و پژوهش‌های ادبی و بانوی برگزیده فرهنگ اعلام شد، در بخش شعر و مقاله دو نفر به عنوان برگزیده انتخاب می‌شوند، بیش از 150 قطعه شعر 25 مقاله پژوهشی ارزنده و هشت پایان‌نامه به دبیرخانه این جایزه ادبی ارسال شده که قرار است گزیده‌ای از پایان‌نامه و مقالات ارزنده توسط انتشارات سوره مهر چاپ شود.

دبیر جایزه ادبی طاهره صفارزاده با اشاره به انتشار کتاب «ستایش بیداری» افزود: شعرهایی که شاعران برای طاهره صفارزاده از سال گذشته تا به امروز گفته‌اند را در کتاب «ستایش بیداری» گنجانده‌ایم همچنین کلیپ جدیدی از زندگی طاهره صفارزاده در مراسم اختتامیه جایزه ادبی طاهره صفارزاده پخش خواهد شد.

وی ادامه داد: کتاب «شناخت‌نامه» که درباره شخصیت طاهره صفارزاده نوشته شده است در قالب یک بسته فرهنگی در جایزه ادبی طاهره صفارزاده ارائه خواهد شد.


ایرانا
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv