مواد لازم
3 عدد تخم مرغ
1 ق س سرکه سیب
4 /1 پیمانه روغن گیاهی یا کره
4 /1 پیمانه شکر
2 /1. 1 پیمانه شیر
3 /1 پیمانه مغز بادام رنده شده
1 ق چ نمک
3 /1 3 پیمانه آرد
2 ق س مخمر
1 ق س شکر
3 /1 پیمانه آب ولرم
طرز تهیه:1) ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس قالب مستطیل شکل مخصوص نان یا کیک را با کمی روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک مخمر،1 قاشق سوپخوری شکر و 3/1 پیمانه آب ولرم را بریزید و با هم مخلوط کنید،یک درپوش روی کاسه بگذارید و به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا مخمر عمل بیاید و حجمش زیاد شود.
2) در یک کاسه مناسب تخم مرغ ها،سرکه،روغن،عسل یا شکر،شیر،بادام و نمک را بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا مایه یکدستی حاصل شود. در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید و کنار بگذارید. وقتی مخمر آماده شد، آن را به مایه اضافه کنید. حالا آرد را به آرامی به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر نان آماده شود.
3) خمیر را داخل قالب موردنظر بریزید و آن را به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت داخل فر قرار دهید تا نان آماده شود. بعدازاینکه نان کمی سرد شد،آن را سرو کنید.
آشپزی مثبت
نان تست را . مرسی