طرزتهیه نان تست با طعم بادام
کد خبر: ۱۵۲۶۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2015 October 22    -    ۳۰ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۲

طرزتهیه نان تست با طعم بادام

ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس قالب مستطیل شکل مخصوص نان یا کیک را با کمی روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک مخمر،1 قاشق سوپخوری شکر و 3/1 پیمانه آب ولرم را بریزید و
نان تست با طعم بادام


مواد لازم

3 عدد تخم مرغ
1 ق س سرکه سیب
4 /1 پیمانه روغن گیاهی یا کره
4 /1 پیمانه شکر
2 /1. 1 پیمانه شیر
3 /1 پیمانه مغز بادام رنده شده
1 ق چ نمک
3 /1 3 پیمانه آرد
2 ق س مخمر
1 ق س شکر
3 /1 پیمانه آب ولرم

طرز تهیه:

1) ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس قالب مستطیل شکل مخصوص نان یا کیک را با کمی روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک مخمر،1 قاشق سوپخوری شکر و 3/1 پیمانه آب ولرم را بریزید و با هم مخلوط کنید،یک درپوش روی کاسه بگذارید و به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا مخمر عمل بیاید و حجمش زیاد شود.
2) در یک کاسه مناسب تخم مرغ ها،سرکه،روغن،عسل یا شکر،شیر،بادام و نمک را بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا مایه یکدستی حاصل شود. در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید و کنار بگذارید. وقتی مخمر آماده شد، آن را به مایه اضافه کنید. حالا آرد را به آرامی به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر نان آماده شود.

3) خمیر را داخل قالب موردنظر بریزید و آن را به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت داخل فر قرار دهید تا نان آماده شود. بعدازاینکه نان کمی سرد شد،آن را سرو کنید.

آشپزی مثبت

طرزتهیه نان تست با طعم بادام

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۷/۳۰
1
0
آخه قربونت برم این روزها باید طرز تهیه شله زرد را بذاری نه
نان تست را . مرسی
آخرین اخبار