اختصاصی تابناک باتو؛ تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده میشود. روی تارتها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است. امروز برای شما روش تهیهی یکی از انواع تارتها با طعم لیمو را قرار دادهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این تارت خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد: 250 گرم
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
کره: 125 گرم
نشاسته: یک قاشق غذاخوری
آب لیمو: یک پیمانه
آب: یک پیمانه
سفیدهی تخم مرغ: سه عدد
طرز تهیه:
آرد، شکر، کره و نمک را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کرده و در پایان، ورز میدهیم.
وقتی کاملا یکدست شد، به آن آب سرد اضافه کرده و خمیر میکنیم تا کاملا یکدست شود.
خمیر را در کناری قرار میدهیم تا استراحت کند.
خمیر را در ظرف مخصوص پخت تارت، پهن کرده و چند سوراخ روی آن ایجاد میکنیم. سپس آن را داخل فر قرار میدهیم تا آماده شود.
در ظرفی، آب لیمو و شکر را ریخته و آن را روی حرارت قرار میدهیم. وقتی شکر آب شد، آب را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم.
سفیدههای تخم مرغ را به همراه نشاسته در ظرفی ریخته و با هم زن خوب هم میزنیم. سپس آن را به مخلوط آب لیمو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم. مواد را به آرامی هم میزنیم تا غلیظ شود.
پایهی تارت را از فر خارج کرده و خامهی آماده شده را روی آن ریخته و بار دیگر داخل فر قرار میدهیم تا خامهی تارت، خود را بگیرد.
تارت را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن، سرو میکنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: yumyume