ته چین اسفناج یک غذای لذیذوخوشمزه
کد خبر: ۱۰۹۲
تاریخ انتشار: 2015 May 26    -    ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۴
این ته چین به خاطر داشتن اسفناج طعم متفاوتی با دیگر ته چین ها دارد.

ته چین اسفناج یک غذای لذیذوخوشمزه


مواد لازم برای ۴ نفر


 ۲ پیمانه برنج
 ۳ عدد زرده تخم مرغ
 ۴ ق س ماست
 ۲۵۰گرم گوشت چرخ کرده
 ۲ عدد پیاز بزرگ
 ۵۰۰ گرم اسفناج
 ۲۵گرم کره
 روغن مایع به مقدار لازم
 نمک و فلفل به میزان لازم
 پودر زعفران، یک ق چ سرپر


طرز تهیه

۱. برنج را بشویید و سپس خیس کنید. اسفناج را پاک کرده و درشت خرد کنید. یک عدد پیاز را پوست گرفته و خلالی خرد کنید. حالا پیازهای خلال شده را داخل یک تابه مناسب به همراه مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس اسفناج خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی نمک روی آن بپاشید و به همراه پیاز تفت دهید. پودر زعفران را در ۳ قاشق سوپخوری آب جوش حل کنید و بگذارید کمی دم بکشد.

۲. یک عدد پیاز دیگر را رنده کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب ورز دهید. حالا نمک و فلفل و یک قاشق سوپ خوری محلول زعفران هم به آن‌ها اضافه کرده و سپس مخلوط را با مقداری روغن در یک تابه تفت دهید. پس از آنکه گوشت سرخ شد و آب آن نیز تبخیر شد، حرارت را خاموش کنید. برنج را در یک قابلمه حاوی آب جوش ریخته و پس از نیم پز شدن، داخل سبد آبکشی کنید.

۳. زرده‌های تخم مرغ را در کاسه‌ای بریزید. سپس ۴ قاشق ماست به آن اضافه کنید و پس از افزودن دو قاشق باقیمانده محلول زعفران، مخلوط را با چنگال هم بزنید. برنج آبکش شده را داخل کاسه بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا برنج کاملا به مخلوط ماست و زعفران و تخم مرغ آغشته شود.

۴. در یک تابه گود و نچسب، مقداری روغن ریخته و نیمی از برنج را داخل آن بریزید. سپس مخلوط اسفناج و پیاز داغ را روی برنج ریخته و سطح آن را صاف کنید تا به طور یکنواخت روی برنج پخش شود. گوشت چرخ کرده، لایه بعدی این ته چین است؛ بنابراین سطح اسفناج را با گوشت به طور کامل بپوشانید. در مرحله آخر، باقیمانده برنج را روی گوشت بریزید و سطح آن را صاف کنید. تابه را روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید. پس از اینکه بخار از تابه بیرون آمد، حرارت را کم کرده و کره را با کمی روغن روی برنج بریزید و آن را دم کنید. بعد از آنکه ته چین آماده شد، یک سینی یا دیس گرد را بر دهانه تابه قرار داده و آن را برگردانید.

۵. می‌توانید ته چین را، داخل فر هم درست کنید. بنابراین به جای تابه از ظرف پیرکس گرد استفاده کرده و پس از چرب کردن ظرف مطابق روش فوق مواد را به صورت لایه لایه بریزید، سپس ظرف را روی طبقه وسط فر که از پیش گرم شده است، قرار دهید. مدت زمان لازم برای پخت ته چین در فر، یک ساعت و نیم است.

مجله آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار