کوکوی سیب‌زمینی و تن ماهی؛ لذیذ و متفاوت
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۷۶۸۱۰
تاریخ انتشار: 2017 June 22    -    ۰۱ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۲
bato-adv
bato-adv
امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی پخت یک نوع کوکوی خوشمزه آشنا کنیم. کوکوی سیب زمینی و تن ماهی. برای آشنایی با روش پخت و مواد اولیه این کوکوی متفاوت، با ما همراه باشید.
کوکوی سیب‌زمینی و تن ماهی؛ لذیذ و متفاوت
 
اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی پخت یک نوع کوکوی خوشمزه آشنا کنیم. کوکوی سیب زمینی و تن ماهی. برای آشنایی با روش پخت و مواد اولیه این کوکوی متفاوت، با ما همراه باشید.

کوکوی سیب‌زمینی و تن ماهی؛ لذیذ و متفاوت

مواد لازم:

سیب زمینی پخته شده: 300 گرم
تن ماهی: 185 گرم (یک قوطی)
ذرت پخته شده: نصف پیمانه
پیازچه خرد شده: دو عدد
تخم مرغ: یک عدد
پوست لیموترش رنده شده: کمی
پودر سوخاری: نصف پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: به میزان لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی پخته شده را رنده می‌کنیم. تکه‌های تن ماهی را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

اگر دوست دارید تن ماهی داخل کوکو دیده نشود، مواد را داخل مخلوط کن بریزید.

ذرت پخته شده و پیازچه را به مواد قبلی اضافه می‌کنیم.

در مرحله‌ی بعدی، تخم مرغ و پودر سوخاری را می‌افزاییم.

حالا نوبت رنده‌ی پوست لیموترش و نمک و فلفل است. آنها را نیز به مواد قبلی افزوده و خوب مخلوط می‌کنیم.

از مواد گلوله‌ی کوچکی برداشته و به شکل دلخواه، فرم می‌دهیم. بعد آن را داخل آرد سوخاری می‌غلتانیم و در روغنی که خوب داغ شده است، سرخ می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: tareekaa


bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv