طرز تهیه کوکوی مرغ بادکوبه
کد خبر: ۲۵۷۲۸
تاریخ انتشار: 2016 January 26    -    ۰۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۶
سینه مرغ را به ‏همراه پیاز، آب و مقداری نمک در ‏قابلمه‏ ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه بپزد. پس از پخت، مرغ را آبکش کرده و ریش‏ ریش کنید؛
طرز تهیه کوکوی مرغ بادکوبهزمان آماده ‏سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 1:10
نفرات سرو: 4 نفر

مواد لازم:

سینه مرغ کامل / 1 عدد
پیاز (چهار قاچ ‏شده) / 1 عدد
فلفل سیاه (پودرشده) و نمک / به مقدار لازم
تخم ‏مرغ / 10 عدد
زردچوبه (پودرشده) / به مقدار لازم
زعفران  / 1 قاشق چای‏خوری
پیازداغ / 2 قاشق سوپ‏خوری
روغن مایع / به مقدار لازم
آب لیموترش / 1 قاشق سوپ‏خوری

طرز تهیه کوکوی مرغ بادکوبه

روش تهیه:
1. سینه مرغ را به ‏همراه پیاز، آب و مقداری نمک در ‏قابلمه‏ ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه بپزد. پس از پخت، مرغ را آبکش کرده و ریش‏ ریش کنید؛
2. مرغ، تخم ‏مرغ، زردچوبه، زعفران، پیازداغ، نمک و فلفل را در ظرفی هم بزنید، سپس تمام مایه کوکو را یک مرتبه در تابه ‏ای نچسب حاوی روغن داغ ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا زیرِ کوکو طلایی ‏رنگ و سرخ شود؛
3. پس از پختِ یک طرف کوکو، ظرفی مناسب روی دهانه تابه قرار دهید و کوکو را با احتیاط در ظرف برگردانید و آن را از سمتِ دیگر، داخل تابه قرار دهید تا بپزد، سپس کوکوی مرغ را در ظرف مورد نظر قرار دهید و به دلخواه برش دهید، روی آن کمی آب لیموترش بریزید و سرو کنید.

پیشنهاد:
• در صورت تمایل می‏توانید در مایه کوکو، از یک قاشق سوپ‏خوری  رب‏ گوجه ‏فرنگی استفاده کنید.
• در صورتی که بخواهید کوکوی مرغ بادکوبه، پرحجم ‏تر شود یا بیشتر پف کند، یک عدد تخم‏ مرغ بیشتر یا یک قاشق سوپ‏ خوری آرد گندم به مایه کوکو اضافه کنید.

ساناز سانیا

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار