زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 1:10
نفرات سرو: 4 نفر
مواد لازم:
سینه مرغ کامل / 1 عدد
پیاز (چهار قاچ شده) / 1 عدد
فلفل سیاه (پودرشده) و نمک / به مقدار لازم
تخم مرغ / 10 عدد
زردچوبه (پودرشده) / به مقدار لازم
زعفران / 1 قاشق چایخوری
پیازداغ / 2 قاشق سوپخوری
روغن مایع / به مقدار لازم
آب لیموترش / 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه:1. سینه مرغ را به همراه پیاز، آب و مقداری نمک در قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه بپزد. پس از پخت، مرغ را آبکش کرده و ریش ریش کنید؛
2. مرغ، تخم مرغ، زردچوبه، زعفران، پیازداغ، نمک و فلفل را در ظرفی هم بزنید، سپس تمام مایه کوکو را یک مرتبه در تابه ای نچسب حاوی روغن داغ ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا زیرِ کوکو طلایی رنگ و سرخ شود؛
3. پس از پختِ یک طرف کوکو، ظرفی مناسب روی دهانه تابه قرار دهید و کوکو را با احتیاط در ظرف برگردانید و آن را از سمتِ دیگر، داخل تابه قرار دهید تا بپزد، سپس کوکوی مرغ را در ظرف مورد نظر قرار دهید و به دلخواه برش دهید، روی آن کمی آب لیموترش بریزید و سرو کنید.
پیشنهاد:• در صورت تمایل میتوانید در مایه کوکو، از یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
• در صورتی که بخواهید کوکوی مرغ بادکوبه، پرحجم تر شود یا بیشتر پف کند، یک عدد تخم مرغ بیشتر یا یک قاشق سوپ خوری آرد گندم به مایه کوکو اضافه کنید.
ساناز سانیا