«اختصاصی تابناک باتو» امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی یک غذای ساده و خوشمزه آشنا کنیم؛ کوکوی بادمجان. روش تهیهی این کوکو بسیار آسان است و برای شام، مناسب میباشد. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
بادمجان کبابی شده: یک عدد متوسط
سیر رنده شده: یک حبه
نمک و فلفل: به میزان لازم
آرد: دو قاشق غذاخوری
فلفل سبز رنده شده: یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
آرد سوخاری: به میزان لازم
آرد معمولی: به میزان لازم
طرز تهیه:
بادمجان را کبابی کرده و سپس آن را با پشت چاقو خوب له میکنیم. سپس نمک و فلفل و آرد و فلفل سبز را به آن اضافه کرده خوب هم میزنیم.
گلولههای کوچکی از مایه را برداشته به شکل دلخواه، آن را صاف میکنیم. ابتدا آن را در آرد سفید، سپس درون تخم مرغ و در آخر، درون آرد سوخاری میغلتانیم. بعد کوکوها را در روغن سرخ میکنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: cookpad