طرز تهیه کوکو کنگر
کد خبر: ۳۴۶۹۴
تاریخ انتشار: 2016 April 24    -    ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۵
کنگر تیغ گرفته و پاک شده را خرد کنید و آن را سرخ کرده و با 2 لیوان آب بپزید. هویج را خرد کرده به کنگر اضافه کنید تا پخته شود.
مواد لازم برای کوکوی کنگر :

کنگر پاک شده 300 گرم
 گوشت چرخ کرده 120 گرم
 سیب زمینی یک عدد
 پیاز 2 تا 3 عدد
هویج 3 عدد
زرشک 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 5 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران آب کرده به میزان لازم
ادویه پلویی یک قاشق غذاخوری پر

طرز تهیه کوکو کنگر:

طرز تهیه کوکو کنگر


کنگر تیغ گرفته و پاک شده را خرد کنید و آن را سرخ کرده و با 2 لیوان آب بپزید. هویج را خرد کرده به کنگر اضافه کنید تا پخته شود. سیب زمینی را خرد و سرخ کنید و کنار بگذارید. پیاز‌ها را سرخ کنید و گوشت را به آن افزوده و تفت دهید. همه مواد را در این مرحله با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل و ادویه پلویی دارچین دار را به مواد کوکو بزنید.

تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و به آنها بیفزایید و به هم بزنید و برای عطر و طعم بیشتر کوکو، زعفران آب کرده را هم به آن اضافه کنید و مایه را در روغن داغ بریزید تا کم‌کم خودش را بگیرد و سرخ شود. 

در انتها یک عدد گوجه را ریز خرد کرده و با یک قاشق رب گوجه و یک عدد تخم مرغ و زرشک مخلوط کنید و روی کوکوی بسته شده بریزید و درآن را ببندید تا مغز پخت شده و روی آن طلایی شود. بعد برش زده و در دیس مناسب بچینید و اطراف آن را با خیارشور، زیتون و پیازچه تازه تزئین و میل کنید.

جام جم

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار