هامون؛ بین مرگ و زندگی + تصاویر
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۹۱۳۷۲
تاریخ انتشار: 2017 November 12    -    ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۵
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
خربزه خارج از فصل این روزها در حالی از دل دریاچه بزرگ هامون بیرون می آید که به روش دیمی کشت می شود و نیاز به هیچ گونه آبیاری ندارد.
خربزه خارج از فصل این روزها در حالی از دل دریاچه بزرگ هامون بیرون می آید که به روش دیمی کشت می شود و نیاز به هیچ گونه آبیاری ندارد. 
 
 پس از خشک شدن کامل تالاب بین المللی هامون؛ این بار مزرعه داران سیستان خود دست به کار شده اند و با روشی سنتی اقدام به کشت خربزه در بستر خشک هامون کرده اند.

خربزه خارج از فصل این روزها در حالی از دل دریاچه بزرگ هامون بیرون می آید که به روش دیمی کشت می شود و نیاز به هیچ گونه آبیاری ندارد.

کشاورزان می گویند این خربزه طبیعی ترین خربزه ایران است که هیچ گونه مواد شیمیایی و یا حتی از سم های کشاورزی در مراحل کشت آن استفاده نشده است.

نام این خربزه در زبان محلی سیستان "پشمک " است، پشمک مزه ای همانند خربزه دارد .
ندای هیرمند
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv