نکات آشپزی و خانه داری
کد خبر: ۷۳۸۸
تاریخ انتشار: 2015 August 11    -    ۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۴

نکات آشپزی و خانه داری

1) اگربرنج بیش از حدجوشید 3 قاشق آبلیمو اضافه کنید تابرنج خراب نشود.

2) برای از بین بردن بوی ماهی میتوانید آن را درون شیر قراردهید،شیربوی ناخوشایند ماهی را از بین میبردو طعم دلپذیری به آن میدهد

3) زرده تخم مرغ بهترین داروب رای کسانی است که خون زیادی از دست داده اند

4) برای آبدار شدن سینه مرغ قبل از پخت آن را در شیر خوابانید.

5) برای نگهداری از قارچ آن را درون پاکت کاغذی یا لای روزنامه بپیچید.

6) اگر پنیرخشک شد، آن را در ظرف کوچک بگذارید و روی آن چند قطره شیر بریزید. بعد از چند دقیقه حالت تازگی پیدا میکند.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار