
مواد اولیه :
*لوبیا سفید ۲۵۰ گرم
*گوشت خورشی ۱۵۰ گرم
*پیازداغ چهار قاشق غذاخوری
*رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
*پودر شنبلیله خشک یک قاشق مرباخوری
*نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
*روغن دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
لوبیا را که از قبل خیس کردهایم میجوشانیم و بعد از چند جوش در آبکش ریخته تا آب اضافی آن کشیده شود. گوشت را خرد کرده به همراه روغن سرخ میکنیم.
سپس رب گوجهفرنگی را به گوشت افزوده و تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. شنبلیله را همراه نمک، زردچوبه، پیازداغ، فلفل و لوبیا سفید به گوشت اضافه کرده و تفت میدهیم. سپس به همراه سه لیوان آب میگذاریم تا خورش بپزد. این خورش به همراه پلو و سبزی خوردن فوقالعاده خوش طعم و خوش خوراک است.
نکتــه:
این غذا مخصوص کشور عراق، سوریه و حتی کشورهای حوزه خلیجفارس میباشد.
برای ترشی این غذا از تمر هندی و آب لیمو استفاده میشود.
بیستر بامیله تلیت میشه