دکتر پيام فرحبخش در اينباره گفت: «پيکا يا تمايلات نامعمول غذايي در زنان باردار در 3 ماه اول بارداري ديده ميشود. ضمن اينکه ويار و تهوع صبحگاني مخصوص بارداري نيز بيشتر در سه ماهه اول باردراي اتفاق ميافتد.»
وي در ادامه افزود: «در صورتي که مادر بارداري دچار تهوع صبحگاهي باشد، از نظر تغذيهاي به او توصيه ميشود حتما قبل از بيرون آمدن از رختخواب يک بيسکويت زنجبيلي بخورد و دليل اين توصيه اين است که به محض خروج از رختخواب، مادر دچار تهوع ميشود.» به گفته اين عضو هيات علمي دانشگاه، يکي از خواص مهم زنجبيل ضدتهوع بودن است به همين دليل مصرف بيسکوييت زنجبيلي هم به دليل اين خاصيت و هم خشک بودن بيسکويت مانع بروز تهوع ميشود.
فرحبخش در نهايت گفت: «در بسياري از موارد بروز تهوع بارداري ميتواند به دليل عطر و بوي غذا باشد که در اين شرايط حين پخت و پز بهتر است با بازگذاشتن پنجره يا روشن کردن هود آشپزخانه، بوي غذا کمتر در محيط خانه پخش شود. علاوه بر اين توصيه ميشود در اين دوران از ادويه کمتري در پخت غذا استفاده شود و مصرف غذاهاي آبکي هم کاهش يابد چون تهوع بارداري را تشديد ميکند.»
ويستا