طرز تهیه کالزون غذای لذیذ و خوشمزه ایتالیایی
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۳۴۱۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2016 July 19    -    ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۴
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
خمیر را یخ زدایی کنید. می توانید آن را چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا یخ اش باز شود. سپس از یخچال بیرون آورده و بگذارید یک ساعت بماند تا ور بیاید و پف کند.
مواد لازم:
خمیر نان 4 قرص یخ زده
سوسیس 450 گرم چرخکرده
پنیر موزارلا 1 پیمانه رنده شده
سس گوجه فرنگی 1 پیمانه (مانند سس پیتزا، پاستا، مارینارا یا هر سس گوجه فرنگی دلخواه)
 
طرز تهیه کالزون غذای لذیذ و خوشمزه ایتالیایی
 
طرز تهیه:
خمیر را یخ زدایی کنید. می توانید آن را چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا یخ اش باز شود. سپس از یخچال بیرون آورده و بگذارید یک ساعت بماند تا ور بیاید و پف کند.
سوسیس را سرخ کنید. وقتی کمی خنک شد، آن را با سس و پنیر موزارلا مخلوط کنید.
هر خمیر نان را نصف کنید. آن را پهن کنید و حدود ¼ پیمانه از مخلوط سوسیس را وسط هر کالزون بریزید. لبه های خمیر را روی آن تا بزنید و با یک چنگال شکاف آن را محکم کنید. همین کار را برای باقی خمیر و مخلوط سوسیس تکرار کنید.
هر کالزون را 12 دقیقه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت بپزید. می توانید کالزون ها را نپخته لای پلاستیک بپیچید و در فریزر نگهداری کنید.

رنگین کمان
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۹
0
8
خوب اينكه همان پيراشكي گوشتي يا پيراشكي پيتزايي است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۹
0
2
باید خوشمزه باشه ولی خوردن سوسیس و کالباس مناسب نیست.
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv