مواد لازم :
خرما |
200 گرم |
گردو |
30 گرم |
بیسکوئیت پتی بور |
30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت |
پودر نارگیل |
به مقدار لازم |
گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی |
برای تزئین |
طرز تهیه :
ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید .
بعد نها رو آبکش کنید.
و به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنید.
هسته خرما رو هم در بیاورید.
گردو و بیسکوئیت را داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.
بعد از منتقل کردن مخلوط بیسکوئیت و گردو به ظرف دیگر , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.
نکته : من
برای پوست کندن خرما خیلی حساسیت به خرج ندهید. تیکه هایی از پوستش
روی آن باقی میماند .این مورد مشکلی ایجاد نمیکند فقط بعد از اسیاب کردن تیکه
های کوچیک پوست خرما داخلش دیده میشود که البته بعدا با پودر نارگیل پوشانده
میشود.
خرمای پوره شده رابه مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم...
و با چنگال کاملا آنها را باهم مخلوط می کنیم.
نکته : اگه تمایل داشتین میتوانید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید .
دستتان را با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رادر دستتان گرد کنید.
و داخل پودر نارگیل بغلتانید.
نکته : شما میتونید از پودر پسته هم استفاده کنید.اما این ترکیب خیلی خوشمزه میشود.
و یا اینکه موادتان را شبیه خرما فرم بدهید...
و انها را داخل کپسول بگذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.
با این مقدار مواد حدود 22 تا ترافل به دست می اید.