طرز تهیه کیک زردآلو
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۸۷۳۵
تاریخ انتشار: 2016 June 03    -    ۱۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۱
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
مایه خمیر را در آب ولرم به همراه شکر می ریزیم و آن را مخلوط کرده کنار می گذاریم تا عمل آید. سپس آن را به همراه نمک، آرد و بکینگ پودر با یکدیگر مخلوط کرده و تخم مرغ ها را به آنها اضافه می کنیم و خوب مخلوط را با هم زن، می زنیم تا یکدست شود.

طرز تهیه کیک زردآلو

مواد لازم برای کیک
مایه خمیر: 15 گرم
آب ولرم: 50 میلی لیتر
شکر: 15 گرم
نمک: یک و نیم قاشق چایخوری
آرد: نیم کیلو
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ: هشت عدد
کره: 150 گرم (به دمای اتاق رسیده باشد)

طرز تهیه کیک زردآلومایه خمیر را در آب ولرم به همراه شکر می ریزیم و آن را مخلوط کرده کنار می گذاریم تا عمل آید. سپس آن را به همراه نمک، آرد و بکینگ پودر با یکدیگر مخلوط کرده و تخم مرغ ها را به آنها اضافه می کنیم و خوب مخلوط را با هم زن، می زنیم تا یکدست شود. سپس کره را به آن اضافه کرده اما در این مرحله، مخلوط را هم نمی زنیم و می گذاریم کره روی مواد قرار گیرد. ظرف محتوی خمیر را با یک پارچه که کمی مرطوب شده است، می پوشانیم و آن را کنار می گذاریم. 

بعد از آنکه خمیر ما خوب عمل آمد، آن را با دست خوب ورز می دهیم تا حباب های هوا از بین آن خارج شود و خوب با کره مخلوط شود. سپس آن را در قالب های کوچکی که از قبل چرب کرده ایم قرار می دهیم و کنار می گذاریم تا کمی حجم آن بیشتر شود. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده و قالب های کیک را به مدت نیم ساعت داخل آن قرار می دهیم تا اندازه ای که کیک ها طلایی رنگ شود.

شربت کیک
مواد لازم:
شکر: 200 گرم
آب: 200 میلی لیتر
چوب دارچین: یک عدد
وانیل: نصف قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال: نصف قاشق چایخوری
ابتدا رنده پوست پرتقال و وانیل و چوب دارچین را در ظرفی ریخته و آب را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس شکر را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا قوام آید. سپس شربت را کناری می گذاریم تا سرد شود.

مرحله آخر؛ تزئین کیک
مربای زردآلو: به میزان لازم
خامه زده شده: یک پیمانه
کیک های پخته شده را از فر خارج می کنیم. مقداری روی آن را با چنگال سوراخ می کنیم و شربت را روی کیک ها می ریزیم تا به خورد آن برود. بعد مربای زردآلو را که کمی با آب رقیق کرده ایم، روی کیک می مالیم. کیک ها را از وسط نصف کرده و شیر و خامه زده شده را در وسط کیک قرار می دهیم و به شکل دلخواه آن را تزئین می کنیم.

تهیه و تنظیم : تابناک باتو
منبع: fatafeat
 

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv