7هزار پلیس مخفی وارد خیابان های پایتخت شدند+تصاویر
کد خبر: ۳۴۱۷۳
تعداد نظرات: ۲۰ نظر
تاریخ انتشار: 2016 April 18    -    ۳۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۲

7هزار پلیس مخفی وارد خیابان های پایتخت شدند+تصاویر

سردار حسین ساجدی نیا فرمانده انتظامی تهران بزرگ در مراسم آغاز به کار پلیس نامحسوس امنیت اخلاقی که امروز(دوشنبه) برگزار شد در رابطه با نحوه اجرای این طرح اظهار داشت: بحثی که امروز مطرح است در رابطه با موضوع ناهنجاری‌های اجتماعی در حوزه اخلاقی است که نیازمند توجه و اهتمام ویژه از سوی پلیس انتظامی تهران بزرگ است.


7هزار پلیس مخفی وارد خیابان های پایتخت شدند+عکس
 
وی افزود: ناهنجاری‌هایی در برخی از حوزه‌ها در چند سال اخیر موجب خدشه دار شدن عفت عمومی و امنیت اخلاقی جامعه شده است و بر این اساس تلاش پلیس برای برخورد با این ناهنجاری‌ها در سال‌های اخیر بیشتر شده است.
 
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: در بحث امنیت اخلاقی و برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی در جامعه 26 دستگاه وسازمان باید اقدام کنند اما علی رغم این فقط چند دستگاه از جمله پلیس،دستگاه قضایی و چند سازمان مربوطه وارد عمل نمی‌شوند.
 
سردار ساجدی نیا  تصریح کرد: مردم به علت این‌که نیروی انتظامی و پلیس عهده‌دار کارهای عملیاتی در سطح جامعه است به منظور برخورد با این آسیب‌ها و ناهنجاری‌ها در جامعه از ما انتظار رسیدگی و برخورد قانونی جدی دارند.
 
وی افزود: البته در چند سال اخیر برخی از نهادهای مردمی برای برخورد جدی با این قبیل ناهنجاری اجتماعی با نیروهای انتظامی و پلیس همکاری‌های خوبی را داشته‌اند.
 
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: با توجه به توان پرسنل انتظامی برنامه‌ریزی‌های مناسبی را برای برخورد و کاهش این قبیل آسیب‌های اجتماعی در سال 95 با هماهنگی مجموعه قضایی برنامه ریزی‌ انجام دادیم.
 
سردار ساجدی نیا در ادامه تصریح کرد: 7 هزار نفر نیروی به کار برده شده در این طرح از ماموران و پلیس نامحسوس امنیت اخلاقی هستند.
 
وی افزود: همه این نیروها از کادرهای آموزش دیده و آشنا با روابط قانونی بوده که توسط تمام مجموعه‌های ذیربط صلاحیت آن‌ها تائید شده است.
 
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی مردم در سطح جامعه وجود این ناهنجاری‌های اخلاقی است و بدین منظور باید برنامه‌ریزی‌هایی توسط مجموعه پلیس امنیت به ویژه امنیت اخلاقی انجام گیرد تا اقدامات قانونی و مناسب به عمل آید.
 
سردار ساجدی نیا تصریح کرد: ناهنجاری‌هایی که امروز به عنوان دغدغه اصلی مردم در سطح شهر مطرح است از قبیل آلودگی‌های صوتی، مزاحمت نوامیس، کشف حجاب و حرکات خطرناک در حوزه رانندگی که مردم انتظار برخورد قانونی جدی پلیس با آن را دارند.


7هزار پلیس مخفی وارد خیابان های پایتخت شدند+تصاویر
 
وی گفت: بنابراین به همین منظور همکاران انتظامی با مشاهده هر گونه ناهنجاری در چهار حوزه آلودگی‌های صوتی، حرکات خطرناک در حوزه رانندگی، کشف حجاب و مزاحمت نوامیس برخورد لازم و قانونی را با متخلفان انجام خواهند داد.
 
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: پرسنل انتظامی سریعا توسط سیستم پیامکی که در اختیار دارند به مراکز امنیت اخلاقی مشخصات فرد خاطی را اطلاع داده و در موعد مقرر با فرد متخلف تماس گرفته شده و به یکی از مجموعه‌های امنیت اخلاقی برای بررسی پرونده دعوت به عمل خواهد آمد.
 
سردار ساجدی نیا بیان کرد: نیروی انتظامی تهران بزرگ با عزم راسخ خود سعی در انجام این ماموریت برای برخورد با متخلفان امنیت اخلاقی دارد و در این زمینه هیچ محدودیتی برای همکاران آقا و خانم در حوزه برخورد با متخلفان وجود ندارد.
 
وی تاکید کرد: قطعا با اجرای این طرح وضعیت خوبی در زمینه اخلاقی جامعه ایجاد خواهد شد و احساس امنیت مسئله‌ای که از خود امنیت مهم‌تر است در بین مردم افزایش یافته و به طور جدی با ناهنجاری‌ها برخورد خواهد شد.
 
*کار پرسنل امنیت اخلاقی به صورت تماس تلفنی و پیامکی است
 
سردار حسین ساجدی نیا فرمانده انتظامی تهران بزرگ در حاشیه مراسم آغاز به کار پلیس نامحسوس امنیت اخلاقی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از موضوعات مهمی که امروز دغدغه مردم است بحث عفت و ناهنجاری‌های اخلاقی است که در بحث امنیت اخلاقی مردم از پلیس انتظار برخورد قانونی و جدی از مردم را دارند.
 
وی افزود: نیروی انتظامی تهران بزرگ سعی دارد تا با استفاده از پرسنل خود ضمن انجام ماموریت‌های ویژه از آن‌ها در این زمینه نیز کمک گرفته وبا متخلفان برخورد قانونی کنند.
 
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: در طول دو سال گذشته برخی ناهنجاری‌های اجتماعی را در سطح جامعه رصد کردیم و چهار مورد از آن‌ها را که شامل چهار حوزه آلودگی‌های صوتی، حرکات خطرناک در حوزه رانندگی، کشف حجاب و مزاحمت نوامیس را انتخاب کرده و برای برخورد با آن‌ها اقداماتی را در نظر گرفته‌ایم.
 
سردار ساجدی نیا در ادامه تصریح کرد: پرسنل انتظامی در زمان مشاهده این جرایم با ارسال مشخصات فرد خاطی توسط سیستم پیامکی به مراکز پلیس امنیت اجتماعی اقدام خواهند کرد و در زمان مناسب با فرد خاطی  تماس گرفته و دعوت به عمل می‌آورد.
 
وی افزود: اگر شماره تلفن و آدرس ارائه شده به پلیس امنیت اخلاقی توسط فرد خاطی اشتباه و یا مخدوش باشد جزء پرونده و تخلفات او ثبت شده و در زمان فروش خودرو با آن برخورد  و شناسایی خواهد شد.
 
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: نیروهای انتخابی در مرحله اول اجرای این طرح 7 هزار نفر از پرسنل و کادر آموزش دیده و ضابطه‌مند هستند که توان عملیاتی این کار را داشته و توسط مجموعه پلیس تائید شده است و بر اساس قانون عمل خواهند کرد.
 
وی در رابطه با کنترل نامحسوس بیان کرد: بحث عمده نیروی انتظامی برخورد محسوس با متخلفان است که مسئول برخورد با جرایم نامبرده به صورت مستقیم و با لباس پلیس و با داشتن حکم قانونی عمل خواهند کرد.
 
سردار ساجدی نیا در ادامه گفت: در بحث برخورد نامحسوس نیروی انتظامی با افراد متخلف پرسنل به صورت غیر مستقیم و نامحسوس عمل کرده و فقط پیامک مشخصات فرد خاطی را ارسال خواهند کرد و حق هیچ ‌‌گونه برخوردی را با وی ندارند.
 
فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ اظهار داشت: در طول این چند سال تمامی اقدامات نیروی انتظامی در برخورد با آسیب‌های اجتماعی در راستای ضوابط قانونی بوده و دستورالعمل‌های اجرایی ما به همراه یک پیوست قانونی انجام می‌شود.


7هزار پلیس مخفی وارد خیابان های پایتخت شدند+تصاویر
 
وی در رابطه با برخورد با متخلفان رانندگی افزود: در حوزه برخورد با رانندگان متخلف در شب نیز انواع تست‌ها به خصوص تست الکل و مواد مخدر را اجرا می‌کنیم و درطرح امنیت اخلاقی نیز در چهار حوزه نام برده با رانندگان متخلف برخورد جدی خواهد شد.
 
سردار ساجدی نیا تصریح کرد: ماموران نامحسوس امنیت اخلاقی در سطح شهر تهران با داشتن سیستم پیامکی تخلفات انجام شده را به مراکز پلیس امنیت اطلاع داده و توسط تلفن همراه خود اقدام به فیلمبرداری از رانندگان متخلف خواهند کرد.
 
فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ در رابطه با اجرای این طرح در سایر شهرهای کشور نیز اظهار داشت: مرحله اول اجرای این طرح در استان‌ تهران بوده و به زودی در سایر شهرهای کشور در صورت مشاهده نتیجه مناسب اجرایی خواهد شد.
 
وی افزود: نحوه کار پرسنل امنیت اخلاقی در زمینه برخورد در چهار حوزه نامبرده به صورت تماس تلفنی و پیامک بوده است.
 
سردار ساجدی بیان کرد: نحوه تعیین میزان جرایم متخلفان توسط مراجع قضایی مشخص شده و با افراد خاطی برخورد قانونی می‌شود.
باشگاه خبرنگاران
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۰
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۰
3
35
اقا اينا كاش به مشكلات ترافيكى هم رسيدگى ميكردن
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۱
برادر من این کار برای رفع مشکلات من و شما که نیست!؟!؟؟!
برای اینه که اولا شغل ایجاد کنند و به یه عده از فک و فامیل که تو خونشون هستند حقوق بدهند!؟! دوما مردم و بیشتر مشغول کنند نه اینکه از مشغولیاتشون کم بشه !؟!؟ (چون اونوقت فکر میکنند و این خیلی بده!!؟؟؟!)
در ضمن این طرح امنیت که ایجاد نمیکنه بلکه باعث نا امنی میشه چون از این به بعد هرکسی میتونه بعنوان پلیس نا محسوس هر کاری خواست بکنه !!؟!؟؟!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۰
29
3
نباید رسانه ای می شد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۱
5
24
ايشالا با اين حساب آمار دزدي، كيف قاپي، تجاوز، جرم و جنايت و ... پايين مياد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۱
0
28
يا خود خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
فرحام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۱
0
16
با بهره گیری از فناوریهای جدید نظیر دوربینهای دقیق ثبت وقایع در روز و شب ، که تصاویر را به عنوان مدارک مستند جرم تا ودنها ثبت و ضبط می کند، بهتر است پلیس بجای اعزام نیروهای مخفی(که تعدادشان با حجم و گستره جرم و جنایات در تهران بزرگ اصلا متناسب نیست) از همین دوربینها که در خیلی از شهرهای بزرگ دنیا مانند نیویورک، لندن، پاریس و ... نصب شده اند( و هیچ نقطه کوری در میدان دید انها باقی نمی ماند) استفاده کند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۱
12
7
شهر های دیگر پس چی؟
پاسخ ها
ضدحمله
| |
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۱
خدانکنه!
امير
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۱
1
22
چنانچه اين حضرات از حدود اختياراتشان تجاوز كنند و براي مردم ايجاد مزاحمت كنند(كه محتمل هم هست) ، چگونه و به كجا بايد شكايت كرد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۱
1
23
ایکاش اینقدر که بفکر حجاب خانمها هستند کمی هم بفکر مبارزه با اختلاس و رشوه های کلان و پارتی بازی هم بودند
پاسخ ها
ali
| |
۰۰:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۵
حقیقتا...شما حساب کنید اینها ماهی 1 میلیون تومان حقوق بگیرند میشود ماهانه 7 میلیارد تومان از بیت المال که اگر به جای سرک کشیدن به زندگی مردم صرف فقرا میشد...شاید طی 4-5 سال فقر تهران از بین میرفت...افسوس...کیست که نداند این گشت ها قرار نیست جنبه امنیت اجتماعی داشته باشند و فقط در راستای اهداف سیاسی اند...
منهم ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۱
1
16
باز هم طرحی دیگر ! پس از یک سال نتیجه اش را خواهیم دید ! ... راستی صدای وحشتناک بلندگوهای وانت هایی که لوازم اوراقی می خرند هم جزو آلودگی های صوتی است یا فقط صدای موزیک از اتومبیل ها ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۱
0
17
با این حساب مردم از اینی که هستند تند خوتر و عصبی تر و بدتر خواهند شد چون هرلحظه قرار است یکی بهشان گیر بدهد دعواها خواهند کرد و باز خشونت و خشونت و خشونت ........ به کجا می رویم ؟!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۱
1
10
چه گلستانی خواهد شد
هیراد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۱
8
1
آفرین
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۱
0
11
حالا اومدیم اینا جرم (آلودگی صوتی، مزاحمت نوامیس، کشف حجاب، حرکات خطرناک رانندگی) رو به پلیس با پیامک یا تلفن اطلاع دادند. سوال اینه که این جرمها رو بدون مدرک چطور پلیس میتونه در دادگاه ثابت کنه. صرف ادعای اینکه مثلاً فلان راننده در فلان روز صدای ضبطش بالا بوده که نشد مدرک جرم. چون نمیشه ثابت کرد، مگه اینکه پلیس نا محسوس صدا رو ضبظ کرده باشه که اونم غیر ممکنه. تازه بحث سر اینه که چقدر صدا بالا بشه (چند دسی بل)، جرم محسوب میشه.
یا مثلاً فکر کنید آقایی قراره با ماشینش بره دنبال خانومش مثلاً بعد از تعطیلی از محل کار. آیا فکر نمیکنید اقای پلیس مخفی بخاطر برداشت اشتباه، الکی واسه مردم پرونده درست کنه؟ اصلاً چطوری میتونه ثابت کنه. صرف گزارش کردن بدون دلیل و مدرک محکم که نمیتونه شکایت کنه.
آیا فکر نمیکنید این طرحها 1)عملی نیست، 2)اثر گذاری و کارایی نداره، 3)و بیشتر باعث بدبینی، دلخوری و استرس بین مردم میشه؟
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۸:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۱
فقط کافیه طرف از قیافه ت خوشش نیاد
دادگاه و قاضی و وکیل نمیخواد. یه طرفه متهمی
همینه که هست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۱
1
5
همین الان جو جامعه یجوریه که خانومهای چادری خیلی عذاب میکشن. همه ازما طلبکارن.انگار ماییم که مسئول همه ی جرم های جامعه ایم
با انتشار این عکسا و خبرها ، از این به بعد بدتر هم میشه
همینجوریش مثلا تو مغازه به زور جواب آدمو میدن . فکرکنم ازین به بعد هیچ جا راهمون ندن
من که دارم به این نتیجه میرسم مانتو شلوار هم حجاب خوبیه.
من چرا باید به خاطر کارای اشتباه مسئولین ، هم وطنم تو صف اتوبوس و تاکسی بهم فحش بده که چادریا همشون اینجورن و اونجورن.
دیگه از این به بعد خدا رحم کنه به هممون
به خدا همه ی چادریا و اقایونی که ریش دارن موافق این کارا نیستن
وحید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۱
0
5
تعداد کل نیروهای محیط بانی در کشور بین 2 تا 3 هزار نفره، 7 هزار نفر نیروی نامحسوس واسه شهر تهران استخدام میکنید آخه؟
ناشناس
|
Turkey
|
۱۹:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۱
0
2
سازمان ملل معیاری برای صلح درونی و بیرونی کشورها تعریف کرده است که در ان کشورها بر اساس معیارهایی مانند میزان خشونت و تعارض و نحوه حل تعارضات، اختلاف با همسایگان و جنگ و ... رده بندی خواهند شد، در بالاترین سطح کشورهایی قرار دارند که پلیس و زندان وجود ندارد و مردم از خشونت روی گردانند و در واقع فرهنگ مردم عادی، اعتماد، درستکاری و پایبندی انها مانع ایجاد خشونت و درگیری است، با این اوضاع کشور ما در کجا قرار دارد؟ امیدوارم به سمت و سوی بالاترین سطح حرکت کنیم.
آخرین اخبار