در مطلب زیر طرز تهیه کیک برگردان آناناس را برای شما کدبانوهای عزیز آماده کرده ایم.
مواد لازم:
نصف یک آناناس تازه
شکر قهوه ای: یک دوم پیمانه
کره نرم شده: سه قاشق غذاخوری
مواد لازم برای خمیر کیک:
آرد: سه چهارم پیمانه
نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
پودر خمیر مایه: یک دوم قاشق چایخوری
کره نرم شده: یک چهارم پیمانه
شکر: یک دوم پیمانه
تخم مرغ: دو عدد
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
شیر: یک سوم پیمانه
طرز تهیه:
فر را از ده دقیقه قبل روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن می کنیم.
قالبی که برای این کیک در نظر گرفته ایم را از قبل با کمی کره کامل چرب می کنیم.
نصف یک آناناس را به صورت افقی قطعه قطعه می کنیم.
ظرفی را روی اجاق و شعله کم قرار می دهیم. کره نرم شده را در آن ریخته و بعد شکر قهوه ای را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. حدود دو الی سه دقیقه به مواد اجازه می دهیم تفت بخورد و با هم مخلوط شوند.
وقتی حباب هایی روی مخلوط ظاهر شد، شعله را خاموش می کنیم.
بلافاصله ماده آماده شده را داخل قالبی که از قبل چرب کرده بودیم، می ریزیم.
قطعه های بریده شده آناناس را کنار هم روی این مواد می چینیم.
آرد را الک کرده و با بکینگ پودر و نمک مخلوط می کنیم.
کره، شکر، زرده تخم مرغ، شیر و آرد را روی میز کار خود قرار می دهیم و اجازه می دهیم مواد به دمای اتاق برسند. سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم.
در ظرفی جداگانه، کره و شکر را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
بعد یک عدد زرده تخم مرغ را به آنها اضافه می کنیم و هم می زنیم، وقتی مخلوط شد، زرده بعدی را اضافه کرده و هم می زنیم.
حال نوبت وانیل است که به مخلوط اضافه شود.
نیمی از آرد را به مواد فوق اضافه کرده و آرام هم می زنیم. در همین هنگام شیر را هم کم کم اضافه می کنیم.
بقیه شیر و آرد را هم اضافه کرده و مواد را هم می زنیم.
راز کیک های اسفنجی، در سفیده تخم مرغ است. سفیده تخم مرغ را آنقدر می زنیم تا کف کند.
یک قاشق غذاخوری شکر به سفیده اضافه کرده و دو دقیقه هم زدن را ادامه می دهیم.
سفیده زده شده را کم کم به خمیر کیک اضافه کرده و آرام آرام هم می زنیم.
خمیر آماده شده را به مواد داخل قالب کیک، اضافه می کنیم و آرام آرام به آن ضربه می زنیم تا حباب هوایی در آن وجود نداشته باشد.
قالب را در طبقه وسط فر به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار می دهیم. در فر را در طول پخت، باز نکنید.
پس از 45 دقیقه با قرار دادن یک چنگال در کیک بررسی کنید که کیک شما پخته است یا خیر؟ اگر از مایه کیک چیزی به چنگال چسبیده بود، پخت را برای پنج تا هفت دقیقه دیگر، ادامه دهید. بعد فر را خاموش کنید.
پنج دقیقه به کیک فرصت بدهید در همان حالت باشد. بعد از گذشت زمان پنج دقیقه، ظرف مناسبی را روی قالب کیک قرار داده و کیک خود را در آن برگردانید.
کیک را به دلخواه برش زده و از خوردن آن لذت ببرید.
منبع: cooking.jingalala
تهیه و ترجمه: تابناک باتو