طرز تهیه شوید واویشکای گیلانی + ترفند طلایی
کد خبر: ۳۲۲۷۲۴
تاریخ انتشار: 2024 August 30    -    ۰۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۵

طرز تهیه شوید واویشکای گیلانی + ترفند طلایی

شوید واویشکا از ترکیب مرغ با شوید، تخم مرغ و سیر تهیه می‌شود و عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. اگر از درست کردن غذا‌های تکراری خسته شده‌اید و می‌خواهید غذای جدید و خوشمزه‌ای را برای اعضای خانواده بپزید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه شوید واویشکا همراه ما باشید.

غذا‌های سنتی نشان دهنده فرهنگ و آداب و رسوم خاص هر منطقه‌ای هستند. خطه شمال ایران با نعمت‌های فراوان دارای متنوع‌ترین و بیش‌ترین نوع غذاست که بسیار خوشمزه، پر طرفدار و مقوی هستند.

طرز تهیه شوید واویشکای گیلانی + ترفند طلایی

در این میان غذا‌های گیلانی گل سرسبد غذا‌های شمالی است و دارای تنوع بسیار در طعم، مزه و رنگ و لعاب است. همین چند سال پیش بود که نام شهر رشت با عنوان شهر خلاق غذا ثبت جهانی شد.

آخرین اخبار