طرز تهیه نان جوش خوشمزه و فوری
کد خبر: ۳۱۶۵۰۳
تاریخ انتشار: 2024 June 20    -    ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۰

طرز تهیه نان جوش خوشمزه و فوری

اگر مایلید یک غذای متنوع، ساده و البته مقوی برای وعده‌های غذایی خود آماده کنید، نوجوش یا همان نان جوش بیرجندی معروف پیشنهاد خوبی است. نان جوش یکی از غذای سنتی و ساده و فوق العاده خوشمزه فوری است که وقتی فرصت زیادی برای آشپزی ندارید، در لیست پاسخ‌های سوال نهار چی بپزم و شام چی بخوریم شما قرار خواهد گرفت.

طرز تهیه نان جوش خوشمزه و فوری (نمناک)

طرز تهیه نان جوش خوشمزه و فوری (نمناک)«تابناک با تو» - نان جوش یکی از غذا‌های خوشمزه و آسان بیرجندی است که طرز تهیه ساده‌ای دارد و در سریعترین زمان آماده خواهد شد.

طرز تهیه نان جوش، همان نون جوش معروف

اگر مایلید یک غذای متنوع، ساده و البته مقوی برای وعده‌های غذایی خود آماده کنید، نوجوش یا همان نان جوش بیرجندی معروف پیشنهاد خوبی است. نان جوش یکی از غذای سنتی و ساده و فوق العاده خوشمزه فوری است که وقتی فرصت زیادی برای آشپزی ندارید، در لیست پاسخ‌های سوال نهار چی بپزم و شام چی بخوریم شما قرار خواهد گرفت.

مواد لازم برای نان جوش

مواد لازم مقدار

پیاز ۱ عدد
سیر (رنده شده) ۱ حبه
آب ۱ پیمانه
نان (خشک و خرد شده) ۲ پیمانه
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
شنبلیله ۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز ۵ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
روغن نصف پیمانه

طرز تهیه نان جوش خوشمزه و فوری (نمناک)

طرز تهیه نان جوش خانگی

-ابتدا پیاز‌ها را بشورید و آن‌ها را به صورت خلالی خرد کنید سپس درون یک تابه پیاز‌ها را با حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی سرخ شوند.
-در ادامه به پیاز‌های طلایی شده تان کمی سیر اضافه کنید و دوباره تفت دهید و سپس نمک، فلفل، زردچوبه، را به پیاز اضافه کنید و همچنان تفت دهید تا پیاز و سیر، طعم بگیرند.
-در این مرحله از طرز تهیه نان جوش تخم گشنیز و شنبلیله را شسته و له کنید و آن‌ها را به آرامی به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید.
-سپس رب گوجه فرنگی را نیز به موادتان اضافه کنید و به تفت دادن خود ادامه دهید.
-زمانی که این مواد به خوبی با یکدگیر تفت داده شدند و خوب ترکیب شدند مقداری آب را به آن‌ها بیافزاید و کمی هم بزنید تا مواد یکدست شود.طرز تهیه نان جوش خوشمزه و فوری (نمناک)
-نان‌های خشکتان را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید و به موادتان اضافه کرده و خیلی سریع مخلوطتان را ترکیب کنید و آن را در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید بریزید.
-از سبزی‌های تازه می‌توانید برای تزئین استفاده کنید.

 

نکات

-بهتر است برای تهیه نان جوش، نان خشکی را انتخاب کنید که به اندازه کافی سفت و قطور باشد تا داخل آش له نشود.
-چنانچه نان شما خیلی نازک بود، بهتر است حرارت شعله را خاموش کرده و کمی بعد نان را اضافه کنید.
-البته می‌توانید نان جوش را کنار غذا سرو کرده و کم کم اضافه و میل کنید.
-میزان ریختن آب بستگی به نوع سلیقه شما دارد، اگر نان را خشک‌تر دوست دارید، آب کمتر و اگر نرم‌تر دوست دارید مقدار آب بیشتری بریزید.

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه نان جوش

- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
- و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد.
- طرز تهیه نان جوش را می‌توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید.
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

آخرین اخبار