این کوکی خوشمزه و سالم فقط با ۴ قلم مواد اولیه تهیه میشود و مطمئناً مورد علاقه شما خواهد بود. اول از همه فر را با دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید تا داغ شود. سپس بادامها و گردوها را داخل خردکن بریزید تا مقداری خرد شوند. در یک ظرف دیگر ارده و عسل را باهم مخلوط کنید و مغزهای خرد شده گردو و بادام را به ارده و عسل اضافه و مخلوط کنید تا به غلظت مورد نظر برسد.
![طرز تهیه کوکی ارده عسلی طرز تهیه کوکی ارده عسلی](/files/fa/news/1403/3/1/594654_929.jpg)
«تابناک با تو» - این کوکی خوشمزه و سالم فقط با ۴ قلم مواد اولیه تهیه میشود و مطمئناً مورد علاقه شما خواهد بود.
مواد لازم
مواد مقدار
گردو یک پیمانه
بادام یک پیمانه
عسل یک سوم پیمانه
ارده یک چهارم پیمانه
کنجد به مقدار لازم
زمان پخت: ۱۰ دقیقه
خرید مواد لازم از دیجیکالا
طرز تهیه کوکی ارده عسلی
۱.
اول از همه فر را با دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید تا داغ شود. سپس بادامها و گردوها را داخل خردکن بریزید تا مقداری خرد شوند. در یک ظرف دیگر ارده و عسل را باهم مخلوط کنید و مغزهای خرد شده گردو و بادام را به ارده و عسل اضافه و مخلوط کنید تا به غلظت مورد نظر برسد.
۲.
بعد از آنکه مخلوط به غلظت مورد نظر رسید دستتان را چرب کنید و به اندازه یک گردوی کوچک از مخلوط برداشته و گرد کنید و سپس داخل کنجد بغلتانید و روی کاغذ روغنی چرب شده یا ورق نسوز قرار دهید. با پشت لیوان کمی فشار دهید تا صاف شود . داخل فر ۱۷۰ درجه و طبقه وسط فر به مدت ده دقیقه قرار دهید در حدی که دور کوکیها طلایی شود. دمای پایین و بالا و فن روشن برای این پخت مناسب میباشد. بعد از بیرون آوردن از فر اجازه دهید داخل یک سینی سرد شود.
منبع: دیجی کالا مگ