
«تابناک با تو» - برخی از افراد معتقدند در خانواده همسرشان بهشان بی احترامی میشود، اما علتش را نمیدانند، نشان دادن واکنش درست در این جور مواقع به شما کمک زیادی خواهد کرد.
در این مواقع باید به خانواده همسر واکنش نشان داد
احترام به والدین و بزرگترها یکی از مهمترین خصوصیات اخلاقی است که در دین ما اسلام به آن توصیههای زیادی شده است. برخی از زوجین بعد از ازدواج میپندارند زندگی مشترک میدان جنگ است و با حساسیت هایشان مشکلاتی ایجاد میکنند، اما ازدواج، پیوند دو نفر نیست. پیوند دو خانواده است گاهی اوقات رفتار بین والدین و فرزندان به یکی از بزرگترین چالشهای زندگی آنها تبدیل میشود. توصیه میشود همه حرفهای والدین همسرتان را به خود نگیرید و سوء تفاهمات کوچک را بزرگ نکرده و از برخی عبور کنید. در ادامه این بخش به شما خواهیم گفت که در چه مواقعی نسبت به حرفهای خانواده همسرتان با احترام واکنش نشان دهید.
وقتی به خودت توهین میکنن
اگر خانواده همسرتان به شما توهین و بی احترامی میکنند، سکوت نکنید، شما باید بتوانید با احترام از حقتان دفاع کنید، کسی اجازه توهین و زدن حرفهای ناشایست به شما ندارد.

وقتی وارد حریم خصوصیت میشن
گاهی والدین سمی همسر شما وارد حریم خصوصیتان شده و میخواهند از همه چیز سر درآورند یا بسیاری اوقات بدون دعوت و بدون هیچ اطلاعی به خانهتان میآید یا میخواهند مدام شما را نصیحت کنند و راهکارهای خودشان را روی شما اجرا کنند، برای این که ازدواج خود را به شکل سالمی پیش ببرید، باید حد و مرز و محدودیت تعیین کنید تا پایشان را فراتر نگذارند.
وقتی به خانواده ات توهین میکنن
کسی حق توهین به خانواده فرد دیگر را ندارد، اگر خانواده همسرتان به خانواده تان توهین و بی احترامی نمودند، به آنها بگویید این بار نادیده میگیرم و جمع را ترک کنید. بهتر است دیگر در مورد رازهای خانواده تان پیش همسر و فرد دیگری چیزی نگویید.
وقتی اسمت رو با بی احترامی صدا میزنن
اگر خانواده همسرتان اسم شما را با بی احترامی صدا زدند، با شوخی و خنده به آنها بگویید که من را اینطور صدا نزن و منظور شما خانم و یا آقای... است. بهتر است در یک جمع خانوادگی درباره سیاست، مذهب و موضوعات حساس دیگر نیز صحبت نکنید.
وقتی به فرزندتون بی احترامی میکنن
متاسفانه برخی از مادربزرگها و پدربزرگها بین نوههای خود فرق گذاشته و به دلیل ناراحتی با عروس یا دامادشان، نوه را مورد خطاب قرار داده و گاهی بی احترامی میکنند. احترام گذاشتن دو روی یک سکه است، نمیتوان انتظار احترام از فرزندان داشت، زمانی که خودتان به آنها احترام نمیگذارید. در چنین مواقعی از فرزند خود با کمال ادب دفاع کرده و در همه جمعها به فرزندتان احترام بگذارید تا دیگران نیز به او ارزش و احترام قائل شوند.

وقتی در مورد امور اقتصادی نظر غیر واقعی میدن
گاهی خانواده همسر در همه امور به خصوص امور اقتصادی دخالت کرده و حتی میخواهند از میزان دخل و خرج و پس انداز زوجین سر در بیاورند یا اگر آنها خرید کوچکی بکنند، به تفریح، سفر بروند و یا برای درمان بیماری به مرکز خصوصی مراجعه کنند، باید به خانواده همسرشان توضیح بدهند. در چنین مواقعی برخورد قاطع و محترمانه جوابگو است.
وقتی بهت احساس گناه میدن
اگر خانواده همسرتان از روی عمد کاری میکنند و یا رفتاری دارند که حال تان بد شود و حس بدی به شما بدهند، نسبت به به سخن هایش کاملاً بی تفاوت باشید و محترمانه با آنها گفتگو کنید.
نکات مهم برای بهتر شدن روابط با خانواده همسر
- شناخت خود را از خانواده همسرتان بالا ببرید.
- کمی محتاط باشید و رفتارها و اخلاق آنها زیر نظر بگیرید.
- قبل از هر گونه برخوردی یاد بگیرید، چگونه خود را آرام کنید.
- برخورد محبت آمیز شما با خانواده شوهر، بازخورد مثبتی خواهد داشت.
- در رفت و آمد با خانواده شوهر اعتدال را رعایت کنید.
- افراط در مهمانی دادنها و مهمانی رفتنها باعث میشود که حرمتها در جاهایی شکسته شود یا در میان صحبتها حرفهایی زده شود که دو طرف به نوعی آن را ” ” تیکه” یا ” کنایه” تلقی کنند.
- رفتارهای کودکانه را کنار بگذارید.
- تحمل خود را نسبت به مشکلات و صحبتها بالا ببرید.
- سررشته رابطه را دست بگیرید و کنترل گریهای آنها را مدیریت کنید.
- انتظارات و توقعات خانواده شوهرتان را از خود شناسایی کنید.
- به چارچوبها و قوانین خانواده شوهر احترام بگذارید.
- خودتان را جای آنها بگذارید و هر رفتار آنها را به خودتان نسبت ندهید و ساده از آن بگذرید.
- سوءتفاهمات را بزرگ نکنید.
- همسرتان را مسئول همه چیز ندانید.
منبع: نمناک