مطالعات نشان دادهاند کسانی که سطوح بالای ویتامین دی را دریافت میکنند، در معرض خطر کمتری از ابتلا به سرطان سینه، تخمدان، کلیه، روده، پانکراس، پروستات و سرطانهای دیگر هستند.
مطالعات نشان دادهاند که کورکومین، ماده فعال بیولوژیک زردچوبه، علاوه بر اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی، اثرات ضد سرطانی و ویژگیهای ممانعت از ایجاد سرطان را هم داراست.
بعضی
تحقیقات نشان داده است که ویتامینهای گروه ب از جمله اسید فولیک یا همان
ویتامین ب 9، میتواند خطر ابتلا به برخی سرطانها را کاهش دهد. افرادی که
اسید فولیک بیشتری دریافت میکنند، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و سرطان
کبد کمتر است.
فولات، برای سلولها و بافتهای تکثیر یافته بسیار مفید است.
برای مبتلایان به سرطان، مصرف مکمل فولات بسیار خوب است. سلامانه