طرز تهیه سالاد سزار به روش رستورانی
کد خبر: ۲۸۸۶۴۹
تاریخ انتشار: 2023 August 20    -    ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۵
شما می‌توانید فیله سوخاری را برش بزنید و روی سالاد قرار دهید و یا می‌توانید به صورت درسته روی سالاد قرار دهید. رسپی‌های مختلفی از سالاد سزار امروزه در رستوران‌ها سرو می‌شود و هرکس بنا به سلیقه خود در مزه‌ها و مواد آن ابتکار به خرج می‌دهد برای مثال یکی از زیتون سیاه یا گوجه فرنگی گیلاسی استفاده می‌کند.

طرز تهیه سالاد سزار به روش رستورانی«تابناک با تو» - سالاد سزار با فیله سوخاری یکی از سالاد‌های بسیار خوشمزه می‌باشد که با فیله مرغ پنیری به صورت سوخاری شده تهیه می‌شود.

شما می‌توانید فیله سوخاری را برش بزنید و روی سالاد قرار دهید و یا می‌توانید به صورت درسته روی سالاد قرار دهید. رسپی‌های مختلفی از سالاد سزار امروزه در رستوران‌ها سرو می‌شود و هرکس بنا به سلیقه خود در مزه‌ها و مواد آن ابتکار به خرج می‌دهد برای مثال یکی از زیتون سیاه یا گوجه فرنگی گیلاسی استفاده می‌کند و بعضی‌ها فقط از نان تست مزه دار شده و مرغ و کاهو که همه مواد گفته شده با این سالاد هم خوانی دارد.

طرز تهیه سالاد سزار به روش رستورانی

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری

فیله مرغ ۴ عدد

پنیر ورقه‌ای ۲ عدد

کاهو ۱ دسته

نان تست ۷ عدد

روغن زیتون ۱ ق غذا خوری

پورد سوخاری پانکو ۱ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

آرد ۱ پیمانه

نمک، فلفل سیاه، پودر سیر به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس سالاد

سس مایونز ۳ ق غذا خوری

سس خردل ۱ ق غذا خوری

روغن زیتون ۳ ق غذا خوری

سیر ۲ حبه

پنیر پارمزان ۲ ق غذا خوری

آب لیموترش ۱ ق غذا خوری

طرز تهیه سالاد سزار به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری پنیری رستورانی

مرحله اول: اماده سازی مواد

ابتدا باید سینه یا فیله مرغ بدون استخوان را به صورت نازک برش بزنید و با بیفتک خوب بکوبید و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و برای ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید و بعد هر برش را برداشته و در وسط آن پنیر ورقه‌ای برش زده قرار دهید و مرغ را رول کنید و داخل نایلون قرار دهید و برای ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.

مرحله دوم: تهیه مرغ سوخاری

در ادامه باید هر رول تهیه شده را ابتدا داخل تخم مرغ زده شده و بعد آرد و پودر سوخاری بزنید و این کار را دو بار تکرار کنید تا لایه سوخاری ضخیم شود و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید. دقت کنید پنیر را باید برش بزنید و از کنار‌ها و بالا و پایین مرغ فاصله داشته باشد تا موقع سرخ کردن بیرون نریزید.

مرحله سوم: آماده سازی نان تست

نان تست را روی هم قرار دهید و دور تا دور قهوه‌ای نان را بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید. سپس با کمی روغن زیتون و فلفل سیاه و پودر سیر مزه دار کنید و داخل تابه گریل کمی تفت دهید تا برشته شود و یا می‌توانید برای ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید. کاهو را را بشورید خرد کنید.

مرحله چهارم: تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری

حالا باید برای تهیه سس باید سس مایونز و خردل و سیر پوره شده را باهم مخلوط کنید و به آن آب لیموترش و روغن زیتون و در انتها پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید. کاهو را داخل کاسه ریخته و به آن فیله و نان تست را اضافه کنید و سس را روی آن ریخته و سرو کنید. نوش جان.

منبع: برترین‌ها

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار