علیاکبر رهبری، رئیس اتحادیه رستورانداران و سلفسرویس گفت: جهش قیمت کالاهای اساسی و کاهش قدرت خرید مردم موجب شده تا میزان فروش رستورانداران حداقل کاهش ۵۰ درصدی را تجربه کند.
![رستورانداران در آستانه ورشکستگی](https://static4.bartarinha.ir/servev2/POVzfwhMXt9g/Bumv1zAHak0,/photo_2023-07-30_11-58-43.jpg)
علیاکبر رهبری، رئیس اتحادیه رستورانداران و سلفسرویس گفت:طی دو سال گذشته شرایط رستوران داران به وضعیت بحران رسیده و مهمترین دلیل آن، رشد نرخ تورم در اقتصاد کشور است که منجر به افزایش قیمت ها به ویژه نرخ مواد غذایی شده است.
،مهمترین بخشهای این گفت و گو را در ادامه میخوانید: فعالان این صنف در مدتزمان کمتر از دو ماه نمیتوانند درخواست افزایش قیمت داشته باشند و این در حالی است که قیمتها برنج، گوشت، مرغ و روغن و ... ثبات ندارد. جهش قیمت کالاهای اساسی و کاهش قدرت خرید مردم موجب شده تا میزان فروش رستورانداران حداقل کاهش ۵۰ درصدی را تجربه کند.
اقتصاد24