طرز تهيه دسر بيسکويتي دو رنگ
کد خبر: ۲۸۵۱۵
تاریخ انتشار: 2016 February 23    -    ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۱
bato-adv
bato-adv
دويست گرم (7 قاشق غذاخوري) خامه پاستوريزه سفت را دو ساعت در فريزر مي‌گذاريم سپس آن را از فريزر درآورده و با سه قاشق غذاخوري پودر شکر مخلوط مي‌کنيم. آن را با همزن برقي حدود 5 دقيقه با درجه تند هم مي‌زنيم تا خامه فرم بگيرد.

مواد لازم :

کره  150 گرم
 خامه  200 گرم
 پنير خامه اي  200 گرم
بيسکويت ساده و کاکائويي 30 عدد
مارمالاد آلبالو و خلال پسته و بادام براي تزئين دو قاشق غذاخوري
پودر شکر شش قاشق غذاخوري

دسر بيسکويتي کره اي :
يک قالب مستطيل به طول 26 سانتي‌متر و به عرض و ارتفاع 6 سانتي‌متر و همزن برقي، دويست گرم خامه پاستوريزه سفت (معادل 7 قاشق غذاخوري سرپر)

دسر بيسکويتي کره اي بيسکويت ساده :
پانزده عدد بيسکويت ساده و پانزده عدد بيسکويت کاکائويي (معادل صد و پنجاه گرم بيسکويت).

دسر بيسکويتي کره اي بادام و پسته و مارمالاد آلبالو :
شش قاشق غذاخوري پودر شکر (معادل 120 گرم). يک قاشق غذاخوري خلال پسته و بادام و دو قاشق غذاخوري مارمالاد آلبالو براي تزئين.

دسر بيسکويتي کره اي دسر بيسکويتي کره اي :
دويست گرم پنير خامه‌اي (معادل دو بسته صد گرمي پنير خامه‌اي). صد و پنجاه گرم کره

طرز تهيه دسر بيسکويتي دو رنگ :
دويست گرم (7 قاشق غذاخوري) خامه پاستوريزه سفت را دو ساعت در فريزر مي‌گذاريم سپس آن را از فريزر درآورده و با سه قاشق غذاخوري پودر شکر مخلوط مي‌کنيم. آن را با همزن برقي حدود 5 دقيقه با درجه تند هم مي‌زنيم تا خامه فرم بگيرد.

 

دسر بيسکويتي دو رنگ, طرز تهيه دسر بيسکويتي

دويست گرم پنير خامه‌اي را با سه قاشق غذاخوري پودر شکر مخلوط کرده، دو الي سه دقيقه با همزن برقي هم مي‌زنيم.

دسر بيسکويتي دو رنگ, طرز تهيه دسر بيسکويتي

صد و پنجاه گرم کره را مي‌گذاريم نرم شود و بعد آن را اضافه کرده، هم مي‌زنيم. سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده با يک قاشق هم مي‌زنيم تا مايه کره‌اي دسر آماده شود.

 

دسر بيسکويتي دو رنگ, طرز تهيه دسر بيسکويتي

يک عدد کيسه فريزر را باز کرده، ته يک قالب مستطيل شکل به طول 26 سانتي‌متر قرار مي‌دهيم. کمي از مايه کره‌اي را ته قالب ريخته، روي آن را صاف مي‌کنيم و بيسکويت‌هاي ساده و کاکائويي را به دسر کره‌اي آغشته کرده، يکي در ميان در قالب قرار مي‌دهيم و بقيه دسر کره‌اي را در قالب ريخته تا پر شود. در نهايت پلاستيک را روي دسر برگردانده و آن را براي 5 الي 6 ساعت در فريزر قرار مي‌دهيم تا دسر سفت شود.

 

دسر بيسکويتي دو رنگ, طرز تهيه دسر بيسکويتي

دسر بيسکويتي را از فريزر درآورده، بر مي گردانيم و پلاستيک روي آن را جدا مي‌کنيم. دو قاشق غذاخوري مارمالاد آلبالو روي آن ريخته، با خلال پسته و بادام آن را تزئين مي‌کنيم. سپس با يک چاقوي تيز آن را برش مي زنيم تا آماده پذيرايي شود.

 

دسر بيسکويتي دو رنگ, طرز تهيه دسر بيسکويتي

 

دسر بيسکويتي دو رنگ, طرز تهيه دسر بيسکويتي


با اين مقدار مواد لازم به اندازه يک ديس کوچک از « دسر بيسکويتي دو رنگ » خواهيم داشت.
آريا
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv