«تابناک با تو» - اسکالوپ مرغ و یا اسکالپ مرغ، یک نوع غذای اصیل و خوشمزه ایتالیا می باشد. این غذای معروف و پرطرفدار را می توانید با مواد دردسترس و خیلی سریع و راحت در منزل آماده کنید. برای طبخ این غذای ایتالیایی تنها لازم است که سینه مرغ آغشته به آرد سمولینا را سرخ کرده و با استفاده از انواع ادویه ها آن را خوشمزه و لذیذ کنید. استفاده از آرد سمولینا نیز باعث ترد و خوش طعم تر شدن مرغ خواهد شد و لیمو ترش و جعفری نیز عطر و طعم آن را بی نظیر خواهد کرد. اسکالوپ مرغ را می توانید به همراه پوره سیب زمینی، پاستا و غیره نیز سرو کنید .
مواد لازم
سینه مرغ: ۲ عدد
لیمو ترش: ۲ عدد
جعفری خرد شده: نصف پیمانه
آرد سمولینا: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک، آویشن، پاپریکا و فلفل سیاه: به میزان لازم
مراحل
ابتدا سینه مرغها را از وسط به شکل ۲ ورقه نازک برش دهید. بر روی آنها سلفون بکشید و با گوشت کوب بکوبید تا نازک شود. سپس ورقههای نازک مرغ را در ظرف آرد سمولینا بزنید و دو طرف آن را آغشته کنید. در یک ماهی تابه کمی روغن زیتون ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود. سپس سینههای مرغ را در داخل ماهی تابه بچینید. وقتی یک طرف مرغها سرم شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز آماده شود. سپس آب لیموترش، جعفری و ادویهها را بر روی سینههای مرغ بریزید. درب ماهی تابه را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا طعم دار شود. سپس حرارت را خاموش کرده و در ظرف سرو بریزید.
غذالند