مواد لازم برای 4 نفر
-----------------------
1- بادمجان دلمه ای: نیم کیلو
2- برنج خیس کرده: دو لیوان
3- گوشت گوساله یا راسته: نیم کیلو
4- بادام پوست کنده برش خورده: نصف لیوان
5- پودر هل: 1 قاشق چایخوری
6- دارچین: یک قاشق چایخوری
7- فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
8: ادویه و نمک به میزان لازم
*روش تهیه
----------
ابتدا بادمجان را پوست کنده ورقه ورقه می کنیم سپس آنها را در روغن سرخ می کنیم تا به رنگ طلایی درآید.
گوشت خرد شده را داخل روغن کمی تفت می دهیم و به آن هل و ادویه هم اضافه می کنیم. سپس با مقداری آب می گذاریم تا بپزد و بعد آن را ریش ریش می کنیم.
برنج را از ده دقیقه قبل در مقداری آب ولرم خیس می کنیم. 4 لیوان از آب گوشت را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد.
در ظرفی جداگانه مقداری روغن ریخته بادام، گوشت ریش ریش شده و بادمجان ها را به ترتیب روی هم می چینیم و نصف لیوان آب اضافه می کنیم. بعد برنج پخته شده را روی آنها می ریزیم و با کفگیر فشار می دهیم تا مواد به هم بچسبند. قابلمه را حدود ده دقیقه روی حرارت قرار می دهیم. بعد از دم کشیدن دیس دایره ای شکلی را روی قابلمه قرارداده و آن را برمی گردانیم.
غذای ما آماده است. آن را به سلیقه خود تزئین کنید.
تهیه: گروه ترجمه «تابناک باتو»
نذارید از این عکس ها تو رو خدا
اصلا ترکیب خوبی نبود.
بادوم با گوشت و برنج و بادمجان...
بعد یه روز روزه داری و گرسنگی نتونستیم بخوریمش.
جالب نبود.