گوجه را بپزید بخورید+ خواص آن در طب سنتی
کد خبر: ۲۵۴۷۷۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2022 August 26    -    ۰۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۵

گوجه را بپزید بخورید+ خواص آن در طب سنتی

اثر پختن گوجه فرنگی بر خواص آن گوجه فرنگی علاوه بر تاءمین مواد غذایی مورد نیاز بدن، اثرات دارویی مفیدی نیز دارد.
اثر پختن گوجه فرنگی بر خواص آن گوجه فرنگی علاوه بر تاءمین مواد غذایی مورد نیاز بدن، اثرات دارویی مفیدی نیز دارد
 
 
 
یکی از مهمترین مواد موءثره گوجه فرنگی ماده ای به نام lycopene است که جزو کاروتنوئیدها و یک رنگدانه قرمز است که باعث قرمزی رنگ گوجه فرنگی می شود.
 
گوجه را بپزید بخورید+ خواص آن در طب سنتی
 
  پژوهش ها نشان داده اند که گوجه فرنگی پخته مانند سس گوجه فرنگی پخته بیشتر از گوجه فرنگی خام باعث افزایش یک نوع باکتری مفید برای بدن به نام Lactobacillus reuteri و فعالیت آن در روده می شود. همچنین، پختن گوجه فرنگی  باعث می شود که lycopene بیشتری از آن در مقایسه با گوجه فرنگی خام در روده جذب بدن شود.   
بهداشت نیوز
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۴
0
0
گوجه فرنگی و طب سنتی؟!
آخرین اخبار