آموزش تصویری باز کردن نارگیل
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۵۰۲۰
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: 2016 January 20    -    ۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۷
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
اگر بخواهید می‌توانید پیش از این که نارگیل را بشکنید، آب آن را تخلیه کنید. با این کار شکستن نارگیل خیلی آسان‌تر می‌شود.
آموزش تصویری باز کردن نارگیلپیش از باز کردن، آب آن را خالی کنید

۱- نارگیل را روی سطح سفت و مسطحی که صدمه نبیند قرار دهید. تخته خرد کن محکم معمولاً برای این کار مناسب است.

آموزش تصویری باز کردن نارگیل

۲- چشم نرم نارگیل را پیدا کنید، این بخش از نارگیل به اندازه‌ای نرم است که بتوانید پیچ‌گوشتی فلزی یا سیخ را در آن فروکنید. اگر نشد، یک میخ و چکش بیاورید تا سوراخی ایجاد کنید. فقط مراقب باشید این کار را روی سطح لغزنده انجام ندهید. تنها یکی از چشم‌ها نرم است و به راحتی سوراخ می‌شود، این چشم را باید سوراخ‌کنید.

آب نارگیل را در یک کاسه بریزید. آب نارگیل را در غذا یا برای نوشیدن می‌توانید مصرف کنید.

نارگیل را باز کنید. ضربه بزنید و بچرخانید

 آموزش تصویری باز کردن نارگیل

۱- نارگیل را در کف دست خود بر روی یک کاسه بزرگ یا سینک نگه‌دارید. وقتی نارگیل را باز می‌کنید، آب نارگیل داخل کاسه‌ای که زیر آن گذاشته‌اید جمع می‌شود.

 آموزش تصویری باز کردن نارگیل


۲- به رگه بین چشم‌ها توجه کنید. این رگه را تا خط استوای نارگیل دنبال کنید. همین طور که نارگیل را در دست دارید، آن را در دست آرام‌آرام بچرخانید و با استفاده از سمت کند چاقو محکم دور تا دور خط استوا ضربه بزنید.

 آموزش تصویری باز کردن نارگیل


۳- به ضربه زدن و چرخاندن نارگیل ادامه دهید تا این که نارگیل کاملاً باز شود. اگر این کار درست انجام شود (پس از چند بار چرخاندن)، نارگیل به دو نیمه مساوی تقسیم می‌شود.

فان برفا
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
1
7
خوب بعدش گوشتش جدا نمیشه ؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۳ - ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
0
19
خیلی مبهم و نا معلوم بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۱ - ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
1
2
یادبگیرید یه وقت تو جزیره ای تنها به دردتون میخوره
ناشناس
|
-
|
۰۰:۰۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۱
1
1
نارگیل چیه!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۱۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۱
0
2
نارگیل بخر آبش را کمی خالی کن نبم ساعت بزار تو فریزر از چندجا ترک میخوره وخیلی ر احت گوشتش از پوستش جدا میشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۱
0
5
همون روش چکشی خودمون بهتره.اولا واسه اینکه راحت و سریع مایعشو تخلیه کنیم بهتره همه چشمهاش رو یا حداقل دوتاش رو سوراخ کنیم.بعدم با احتیاط و با تمام قدرت باید با چکش پوستش رو شکافت.من گوشتشو با پیچ گوشتی دوسو آروم آروم جدا میکنم.
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv