توضیح درباره نصب المانِ جنجالی «خانه تکانی»
کد خبر: ۲۴۱۵۱۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2022 April 07    -    ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۲
انتشار تصویری از المان خانه تکانی نوروز که توسط شهرداری تهران نزدیک تابلوی ایستگاه متروی دانشگاه شریف نصب شده موجب اعتراض کاربران فضای مجازی شده‌ است.

انتشار تصویری از المان خانه تکانی نوروز که توسط شهرداری تهران نزدیک تابلوی ایستگاه متروی دانشگاه شریف نصب شده موجب اعتراض کاربران فضای مجازی شده‌ است.

کاربران در انتقاد از این المان نوشتند: ‌ساخت یک مجسمه با نمادهایی از کار خانه در نزدیکی یکی از دانشگاه‌های مشهور کشور ایران انتخابی پرمعناست! قاعدتا باید در نزدیکی دانشگاه شریف مجسمه‌ای از زنده یاد «مریم میرزاخانی» نصب می‌شد.

توضیح درباره نصب المانِ جنجالی «خانه تکانی»

جدا از محل نصب و انتخاب موضوع این مجسمه از نظر اجرا و اناتومی هم پر از اشکال است. چرا با وجود فارغ التحصیلان مجسمه سازی شهرداری ساخت و نصب مجسمه‌های شهری را به افرادی می‌سپارد که نه در خصوص محل نصب اثار فکر می‌کنند و توانایی فنی و‌ اجرایی در این زمینه دارند؟

توضیحات سازمان زیباسازی درباره المان خانه تکانی نوروز

* به گفته مدیر روابط عمومی سازمان زیباسازی شهر تهران المان خانه تکانی نوروز که این روزها از آن به عنوان توهین به زن در شبکه مجازی توئیتر یاد می‌شود، متعلق به دوره گذشته مدیریت شهری است.

محمد جواد زمان آبادی  گفت:

* المان خانه تکانی که در شبکه مجازی توئیتر برخی آن را متعلق به این دوره مدیریت شهری دانسته و حتی محل نصب آن را مقابل دانشگاه شریف عنوان کرده اند، متعلق به دوره گذشته مدیریت شهری است.

* عکس های منتشر شده نشان می دهد که روی تابلو پشت سر این المان شهری عنوان مترو دانشگاه شریف نوشته شده است این در حالی است که المان مذکور در مقابل دانشگاه شریف نصب نشده بلکه در میدان تیموری واقع در خیابان شهید حبیب اللهی بوده است.

* (با اشاره به اینکه انتشار  عکس این مجسمه یک شیطنت رسانه ای برای تخریب این دوره مدیریت شهری است،): این مجسمه جزو برنامه های فرهنگی و هویتی ای بود که در سال گذشته توسط مدیران وقت در این محدوده اجرایی شده بود تا سنت های عید نوروز را به نوعی نشان دهند که بعد از عید نیز  این المان جمع آوری شد و عکس های بعدی نیز حکایت از آن دارد که در محل مذکور وجود ندارد.

* (با اشاره به اینکه طبق روال موجود برای ساخت یک المان حجمی حتی به سفارش مناطق شهرداری باید مجوزهای لازم از سازمان زیباسازی گرفته شود): مجوز ساخت این مجسمه در این دوره مدیریت شهری صادر نشده است.

* (با بیان اینکه برخی برای تخریب مدیریت شهری با دستان خالی به سراغ به زیر سوال بردن هویت و سنت های قدیمی فرهنگی می روند تا به هدف خود برسند): در گذشته کارهایی مانند خانه تکانی، شستن فرش و... جزئی از هویت آیین نوروز بوده است که در ایران انجام می شده است و به نظر می رسد ساخت المانی از این سنت ها نمی تواند توهین به قشر خاصی باشد چرا که این المان ها در شهر تهران به صورت زنجیره ای که باز سازی سنت های قدیمی است در سال های گذشته کار شده است.

* (با اشاره به اینکه کیفیت این مجسمه مورد تایید سازمان زیباسازی نیست): اگر قرار بود چنین المانی در این دوره ساخته شود، شکل آن و کیفیت مجسمه به مراتب بسیار متفاوت تر از آن چیزی بود که در گذشته انجام شده است.

  • (با اشاره به موج رسانه ای که چندی پیش نیز درباره مجسمه خانواده موتور سوار که در خیابان بهار نصب شده بود؛ به وجود آمد): در آن زمان نیز عنوان شد که شهردار تهران برای تبلیغ فرزند آوری این المان شهری را ساخته است در حالی که این مجسمه در دوره گذشته مدیریت شهری ساخته شده  و محل نصب آن نیز خیابان بهار که مرکز  فروش لوازم و پوشاک کودکان است، بود.
  • برترین ها
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۹
2
3
ای کاش همان دوران بود و زنان فقط بانوی منزل بودند و مادر فرزندان ...زنان بساز و کم توقع و چشم و گوش بسته و کدبانو ....

زنان که زدن بیرون از منزل ..چه کار و چه غیره ....... اولین مشکل بزرگ که از قضا بیشتر هم باعث عذاب زنان است ، مسئله افزایش خیانت هاست ...
و خیلی معضلات دیگر که خارج از خوصله است
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار