«تابناک با تو» - در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کیک موزاییکی خوشمزه را آموزش دهیم، دستور تهیه این کیک بسیار ساده بوده و از بیسکوییت پتی بور و پودر کاکائو (شکلات تلخ) در ترکیب آن استفاده میشود، بنابراین برای یادگیری آن در ادامه همراه ما شوید.
انواع کیک و شیرینی از جمله کیک هلو، کیک روسی، کیک ماگما و … به دلیل بافت نرم و طعم شیرینی که دارند، مورد علاقه بسیاری از افراد میباشند و به عنوان دسر و یا عصرانه و نیز در مناسبت هایی، چون جشن تولد و … استفاده میشوند، در این مطلب میخواهیم آموزش تهیه کیک موزاییکی را در اختیارتان قرار دهیم، این کیک در هنگام برش ظاهر زیبایی پیدا میکند و به دلیل شباهتش به موزاییک به کیک موزاییکی معروف است، در اینجا میتوانید با دستور پخت این نوع کیک ترکیهای خوشمزه آشنا شوید.
مواد مورد نیاز
شکر / یک سوم پیمانه
بیسکوییت پتی بور / ۲ بسته
شیر / یک دوم پیمانه
کره / ۵۰ گرم
پودر کاکائو / ۲ قاشق غذا خوری
بادام و پسته و گردو خرد شده / به مقدار دلخواه
طرز تهیه کیک موزاییکی خانگی
در ابتدا برای تهیه این کیک ساده و خوشمزه، شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید، تا کاکائو حالت گلولهای به خود نگیرد، سپس کره (روغن مایع) و شیر را اضافه کرده و بگذارید تا بر روی حرارت کم باز شود، سپس ظرف محتوی مخلوط را از روی حرارت بردارید و آن را درون ظرف دیگری بریزید تا خنک شود.
بیسکوییتها را خرد کنید، این کار را طوری انجام دهید که نه بیش از حد پودر شده و نه به اندازهای که درشت باشد.
حال بعد از سرد شدن مایعی که در مرحله قبلی تهیه کرده اید، بیسکویتهای ریز شده را به آن اضافه کرده و به طور کامل هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند، سپس پسته، بادام و گردو را اضافه کنید.
در مرحله بعدی، پلاستیک فریزری را باز کنید و سپس مایع را در قسمت وسط آن ریخته و رول نمایید، سعی کنید با دست آن را شکل دهید.
سپس این رول آماده شده را به مدت یک الی دو ساعت در داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند، سپس آن را بیرون آورده و از نایلون خارج کنید، کمی پودر قند بر روی کیک بپاشید، اکنون کیک موزاییکی یخچالی آماده شده و میتوانید آن را به راحتی در منزل تهیه کرده و نوش جان نمایید.
برترین ها