طرز تهیه کوکوی اسفناج گرگانی
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۳۶۶۴۹
تاریخ انتشار: 2022 February 12    -    ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کوکو اسفناج یکی از انواع کوکو‌های خوشمزه و مجلسی ایرانی است. این کوکوی محبوب علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، به دلیل وجود اسفناج خواص زیادی نیز برای بدن دارد. کوکوی اسفناج از نظر ظاهری شباهت زیادی به کوکو سبزی دارد.

کنترل کالری بدن با الگوی «کف دست»«تابناک با تو» - کوکوی اسفناج علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، به دلیل وجود اسفناج خواص زیادی نیز برای بدن دارد. در ادامه با طرز تهیه کوکوی اسفناج آشنا می‌شوید. کوکو اسفناج یکی از انواع کوکو‌های خوشمزه و مجلسی ایرانی است. این کوکوی محبوب علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، به دلیل وجود اسفناج خواص زیادی نیز برای بدن دارد. کوکوی اسفناج از نظر ظاهری شباهت زیادی به کوکو سبزی دارد.

طرز تهیه کوکوی اسفناج گرگانی

مواد لازم

اسفناج خرد شده ۴۰۰ گرم

گشنیز خرد شده ۲۰۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

آرد سفید ۱ قاشق سوپخوری

سیر ۲ حبه

طرز تهیه کوکوی اسفناج گرگانی

۱. برای تهیه کوکوی اسفناج گرگانی در ابتدا اسفناج خرد شده، سیر و گشنیز را درون کاسه بزرگی بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

۲. تخم مرغ‌ها را جداگانه در ظرفی بشکنید و روی سبزی‌ها بریزید.

۳. نمک و فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.

۴. حالا آرد را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۵. تابه را روی حرارت بگذارید و دو قاشق غذاخوری روغن درون آن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. وقتی روغن داغ شد با یک قاشق بزرگ مقداری از مواد را بردارید و درون روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود.

روش دیگر: تره طعم خوبی به این کوکو می‌دهد اگر گشنیز نداشتید می‌توانید از تره استفاده کنید.

طبایع

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv