آشنایی با غذا‌های جالب و سنتی کریسمس در سراسر جهان (۲)
کد خبر: ۲۳۱۱۴۸
تاریخ انتشار: 2021 December 19    -    ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
اگرچه تمام ۲ میلیارد نفر ممکن است تعطیلات مشابهی را جشن بگیرند، اما روش‌های جشن گرفتن آن‌ها با یکدیگر بسیار متفاوت است. یکی از این تفاوت ها، غذا‌های سنتی کشور‌های مختلف است که در این ایام سرو می‌شود. غذا‌های سنتی کریسمس به اندازه مردم و کشور‌هایی که این تعطیلات را جشن می‌گیرند متنوع است. از این رو با ما همراه باشید تا با بهترین غذا‌های سنتی کریسمس از ۳۰ کشور مختلف آشنا شویم.

فاکتورهای جذابیت زنان ( رازهای زیبایی )اختصاصی تابناک باتو ــ بیش از ۲ میلیارد نفر در ۱۶۰ کشور جهان کریسمس را جشن می‌گیرند. تعطیلات کریسمس یکی از بزرگترین و زیباترین تعطیلات در سرتاسر جهان شناخته می‌شود. اگرچه تمام ۲ میلیارد نفر ممکن است تعطیلات مشابهی را جشن بگیرند، اما روش‌های جشن گرفتن آن‌ها با یکدیگر بسیار متفاوت است. یکی از این تفاوت ها، غذا‌های سنتی کشور‌های مختلف است که در این ایام سرو می‌شود.
غذا‌های سنتی کریسمس به اندازه مردم و کشور‌هایی که این تعطیلات را جشن می‌گیرند متنوع است. از این رو با ما همراه باشید تا با بهترین غذا‌های سنتی کریسمس از ۳۰ کشور مختلف آشنا شویم.

۱۴. پوتو بامبونگ (Puto Bumbong)
کشور فیلیپین

آشنایی با غذا‌های جالب و سنتی کریسمس در سراسر جهان (۲)
کریسمس در همه جا رنگارنگ است، اما هیچ وقت به رنگارنگی فیلیپین نمی‌رسد. مردم فیلپین در کریسمس غذای رنگارنگی به نام پوتو بامبونگ سرو می‌کنند. این غذا که از کیک برنج بنفش درست شده است، در لوله‌های بامبو بخارپز می‌شود و سپس روی برگ‌های موز سرو می‌شود که در کره ذوب شده غوطه ور می‌شود. گاهی اوقات، بر روی آن شکر یا پودرنارگیل نیز میریزند.

۱۳. اسمالاهوو (Smalahove)
کشور نروژ

آشنایی با غذا‌های جالب و سنتی کریسمس در سراسر جهان (۲)

هیچ چیز شام کریسمس را مانند سر یک گوسفند غول پیکر عجیب نمی‌کند. در نروژ Smalahove به "سر گوسفند" ترجمه می‌شود و غذای رایج در تعطیلات کریسمس است که در یکشنبه قبل از کریسمس خورده می‌شود.
در کنار سرگوسفند معمولاً پوره سیب زمینی و روتاباگا نیز سرو می‌شود. مطمئناً این یک وعده غذایی عجیب و غریب است، اما قدمت آن به اعماق تاریخ نروژ باز می‌گردد.

۱۲. غاز کریسمس (Weihnachtsgans)
کشور آلمان

آشنایی با غذا‌های جالب و سنتی کریسمس در سراسر جهان (۲)

این غذا از غاز بریان شده درست می‌شود و سنت آن به قرون وسطی باز می‌گردد. در این غذا، غاز اغلب با سیب، شاه بلوط و آلو خشک پر می‌شود و در کنار آن معمولا کلم قرمز و کوفته سیب زمینی سرو می‌شود.

۱۱. لانچیولاتیکو (Lanttulaatikko)
کشور فنلاند

آشنایی با غذا‌های جالب و سنتی کریسمس در سراسر جهان (۲)

در پایان ماه دسامبر، میز‌های سراسر فنلاند پر از غذای لانچیولاتیکو است، که نوعی خوراک کلم است. به بیانی ساده، هیچ کریسمس فنلاندی بدون این غذا کامل نمی‌شود.
این غذا از جوشاندن و له کردن نوعی کلم به نام روتاباگای شیرین شده و مخلوط کردن آن با خرده‌های نان، تخم مرغ، کره و ادویه‌هایی مانند زنجبیل، دارچین و جوز هندی درست می‌شود.

۱۰. پای گوشت چرخ کرده (Mince Pie)
کشور انگلستان

آشنایی با غذا‌های جالب و سنتی کریسمس در سراسر جهان (۲)

بریتانیا غذا‌های سنتی زیادی برای تعطیلات دارد، اما یکی از محبوب‌ترین آن‌ها پای گوشت چرخ کرده است. این غذا در استرالیا و نیوزلند نیز محبوبیت بسیار دارد.
پای گوشت چرخ کرده شیرین است و اغلب با میوه‌های خشک و ادویه جات پر می‌شود. قدمت پای گوشت چرخ کرده به قرن سیزدهم و به زمان جنگ‌های صلیبی می‌رسد.

۹. پانتون (Panettone)
کشور ایتالیا

آشنایی با غذا‌های جالب و سنتی کریسمس در سراسر جهان (۲)

پیشینه تاریخی این نان اصالتاً به شهر میلان باز میگردد. سوپرمارکت‌های اکثر شهر‌های بزرگ در سراسر آمریکا اغلب در زمان تعطیلات کریسمس پانتون‌های زیادی را می‌فروشند. این نان، دسر اصلی مردمان ایتالیا در کریسمس است و قدمت آن به زمان رنسانس برمی‌گردد.

۸. آوگولمونو (Avgolemono)
کشور یونان

آشنایی با غذا‌های جالب و سنتی کریسمس در سراسر جهان (۲)

در یونان، زمان تعطیلات به معنای نشستن اعضای خانواده به دور یک میز برای خوردن بسیاری از غذا‌های سنتی است که سوپ آوگولمونو یکی از مهمترین آنهاست. آوگولمونو یونانی به معنای "لیمو تخم مرغ" است و این غذا سوپی است که برای شام شب کریسمس درست می‌شود. برای تهیه آن، تخم مرغ و آب لیمو را با آب گوشت مخلوط کرده و غلیظ می‌کنند.

۷. تورون (Turron)
کشور اسپانیا

آشنایی با غذا‌های جالب و سنتی کریسمس در سراسر جهان (۲)

یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های اسپانیا تورون است. این شیرینی اگرچه در هر زمانی از سال سرو میشود، اما اکثر مردم محلی این شیرینی را در حوالی کریسمس تهیه می‌کنند.
تورون از عسل، تخم مرغ، شکر و آجیل برشته تهیه می‌شود و می‌تواند سفت و لایه لایه یا نرم و کاراملی باشد. قدمت این شیرینی به زمان مور‌ها برمی‌گردد که سنت تورون را به اسپانیا آوردند.

۶. کوتیا (Kutya)
کشور اوکراین

آشنایی با غذا‌های جالب و سنتی کریسمس در سراسر جهان (۲)

کوتیا یک غذای محبوب در اوکراین است، اما می‌توانید به شکل‌های دیگر نیز آن را در بلاروس و روسیه پیدا کنید. این غذا معمولاً در زمان کریسمس سرو می‌شود. طبق یک سنت دیرینه در اوکراین بعد از صرف غذا، کوتیا را همراه با قاشق روی میز می‌گذارند تا اجداد فوت شده بیایند و در این غذا شریک شوند.

۵. سیب (Apples)
کشور چین

آشنایی با غذا‌های جالب و سنتی کریسمس در سراسر جهان (۲)

خوردن یک سیب در روز ممکن است سلامت افراد را تضمین کند، اما یک سیب بسیار فانتزی و جالب چیزی است که در چین می‌برای تبریک کریسمس استفاده می‌شود. این سیب‌ها که به عنوان «سیب صلح» نیز شناخته می‌شوند، در کاغذ‌های تزئینی و روشن بسته‌بندی و پیچیده می‌شوند و جزو هدایای محبوب در تعطیلات کریسمس، به‌ویژه بین زوج‌ها محسوب می‌شود.

۴. ریسالامنده (Risalamande)
کشور دانمارک

آشنایی با غذا‌های جالب و سنتی کریسمس در سراسر جهان (۲)

پس از پایان وعده غذایی شب کریسمس، مردم دانمارک دور هم جمع می‌شوند تا معروف‌ترین دسر تعطیلات کریسمس، یعنی ریسالامنده را میل کنند. این پودینگ برنج با وانیل، بادام و خامه فرم گرفته درست می‌شود که معمولاً با سس گیلاس گرم سرو می‌شود. این پودینگ با بادام خرد شده پر میشود، اما سنت قدیمی برآن است که یک بادام کامل در داخل این پودینگ قرار گیرد.

۳. وات (Wat)
کشور اتیوپی

آشنایی با غذا‌های جالب و سنتی کریسمس در سراسر جهان (۲)

وات در اتیوپی یک خورش تند و غلیظ است که از گوشت، سبزیجات و تخم مرغ تهیه می‌شود. برای سرو و میل کردن این غذا، خورش را روی بشقاب حاوی نان مسطح و خمیر ترش معروف به «اینجرا» می‌ریزند. از اینجرا همانند قاشق برای گذاشتن خورش در دهان استفاده می‌شود.

۲. کوچیوکای (Kuciukai)
کشور لیتوانی

آشنایی با غذا‌های جالب و سنتی کریسمس در سراسر جهان (۲)

مردمان لیتوانی شب کریسمس را با یک کاسه کوچیوکای جشن می‌گیرد. این شیرینی سنتی از خمیر و دانه‌های خشخاش که در شیر خشخاش خیس شده یا با سس کرن بری تهیه می‌شود. این غذا گاهی یک شب روی میز گذاشته می‌شود تا اجداد فوت شده نیز بتوانند در سنت‌های شب کریسمس نیز شرکت کنند.

۱. وانوکا (Vanocka)
جمهوری چک

آشنایی با غذا‌های جالب و سنتی کریسمس در سراسر جهان (۲)

در جمهوری چک، جشن کریسمس بدون وانوکا کامل نمی‌شود. این نان شیرین و بافته شده یک غذای سنتی محبوب تعطیلات کریسمس است که با کشمش آغشته به عرق نیشکر و پودر بادام خرد شده درست می‌شود.
ظاهراً طرح بافته شده نان به گونه‌ای است که قندان پیچ شدن کودکی عیسی در یک پتو را تجلی می‌کند. این نان معمولا با کره و مربا و در صبح کریسمس میل می‌شود.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار